1/9 anonim válasza:
Nekem tompán fáj az az oldal amelyiken éppen peteérésem van.
2/9 anonim válasza:
petefészek szúrkálás,enyhe mensi szerű görcsök
3/9 anonim válasza:
Középidőben fáj a hasam (lent oldal)
Van aki vérzik is ilyenkor!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
Ma olyan volt, mintha az oldalam szúrt volna napközbe, de most estére már semmi.
Ezek szerint ma lehetett?
2012. márc. 22. 19:48
5/9 anonim válasza:
2.vagyok
az oldalad?akkor beszorúlt a levegő,de ha a petefészkedre gondoltál akkor lehetséges,nem kell egésznap fájnia,nekem pont most van ovum és picit barna maszatolásom van
6/9 anonim válasza:
Nekem napokkal elötte elkezd fájni a petefészkem, majd az ovu napján iszonyat jáj, jobban mint amikor menstruációs görcsöm van. Ez általában délután kezdődik, és másnapra elmúlik. De ilyenkor sem menni, sem pisilni nagyon nehéz.
7/9 anonim válasza:
Nehéznek érzem az alhasam, feszül, szurkálásokat érzek, az együttlét is fájdalmas lehet, kellemetlenebb, esetleg görcs is jelentkezhet.
8/9 anonim válasza:
nálam is előfordul olyankor hogy szex közbe szúrkálgat az alhasam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettek, hogy megtudjam a tegnapi nyilallgatás mi lehetett:)
Tegnap együtt is voltunk és voltak pillanatok amikor fájt...remélem tényleg ovu volt:)
2012. márc. 23. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!