Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozit teszteltem....

Halvány pozit teszteltem. Elhihetem?

Figyelt kérdés

One Step 10-es érzékenységű teszt.

Március 12-én voltunk együtt, 14-én volt az ovum. Tehát ennek már 10 napja. Halvány a második csík, de ott van. (Messziről is látszik.) Nem akartam először ilyen korán tesztelni, mert ugye még nem késik, de gyakran megyek pisilni és feszül a mellem.

Van aki így járt, mint én? Mi lett aztán? Megjött, vagy megmaradt?

2012. márc. 22. 08:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja és biztos, hogy nem ciszta vagy ilyesmi,mert pont 12-én voltam dokinál.
2012. márc. 22. 08:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem még nagyon korai, nem tudsz képet felrakni? Az első 10 percben jött ki a 2. vonal? Vagy rossz a teszt szerintem vagy korábbi peteérésből van, mert szerintem 10 nap elteltével nem mutatná ki.
2012. márc. 22. 09:06
 3/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ha biztos semmi nem zavart be, akkor gratulálok! Én aztse tudtam, hogy mikor van ovum, mert annyira összevisszajött 36-50 napig a mensim. nekem 38-ik napra lett asszem halvány pozitív két különböző teszt: egy kazettás a rossmannból, és egy másik a patikából. Azért teszteltem mert éreztem, hogy ott van, sokat jártam pisilni én is és egy teljes napot átaludtam volna! Későbbi UH-ok alapján akkor még igen kis fiatal volt még, mert két héttel visszavettek a terhességi korból. 9 hetes kismama
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem rossz indulatból írtam ezeket! Kívánom, hogy babás légy, ha szeretnéd!
 5/18 anonim ***** válasza:
Kimutatja 10 nap után is!
2012. márc. 22. 09:07
 6/18 anonim ***** válasza:
A One Step nagyon jó teszt és igen, kimutathatja a 10. napon is. Ha csinálsz holnap vagy holnapután mégegy tesztet, annak erősödnie kell. Akkor 100 % a baba:) Miért ne maradna meg?? :))
2012. márc. 22. 09:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen, első 10percen belül jött ki, erre nagyon ügyeltem. Néhány nap múlva tesztelek még, hátha erősödik, de talán más fajta, de ugyanúgy 10-es teszttel. Azért egy kicsit reménykedek, főleg, ha más is tesztelt már ilyen korán, és nem volt "becsapás".
2012. márc. 22. 09:16
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, egyáltalán,hogy gonoszkodnál velem! :)

Tényleg. Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kiváncsi, a válasz lehet biztató vagy kevésbé az,de semmiképp nem veszem rossz néven. :)

2012. márc. 22. 09:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Halkan gratulálok! Ovu utáni 11 naptól halvány volt a tesztem.Nem hittem el, minden másnap csináltam és erősödött! Baba lett belőle, nagyon boldog voltam, 2 éve vártunk rá, de sajnos azóta már nincs velünk :(
2012. márc. 22. 09:19
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2012. márc. 22. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!