El sem merem hinni. Most teszteltem egy nagyon erős két csíkosat Lillyvel (1-es pontosságú). Mennyire pontos ez a Lilly? Elhihetem?
A legbiztosabb, ha fölhívod az orvost és elmondod neki ezt, úgyis ő kezel. Ha nem tudod őt elérni, egy gyógyszerész is tud talán segíteni. Csak minél előbb derítsd ki!
És gratulálok! :)
Szia!
Szerintem is minél hamarabb menj orvoshoz! MAjd ő megmondja ,hogy mit kell tenned! Lehet, hogy elég, ha telefonon beszéltek, ha esetleg nem érsz rá, hogy személyesen felkeresd! Sok sikert és írj, hogy mi újság!
Szia!
EZ NAGYON JÓÓÓ! Sok sikert az uh-ra! Akkor ott a baba, ha már erős pozitív volt! Meg így többet tudtok majd az orvossal is beszélni személyesen! MAjd írj mit látott a doki!Petezsákot vagy már szívhang is van esetleg :):):)!!!
Szia!
Mi volt uh-n? Mit mondott a doki???
Szia!
GRATULÁLOK!!! Akkor pihenj sokat!Remélem meg tudod tenni! Vigyázz magatokra! Sok boldogságot, és probléma mentes babavárást!! "É"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!