Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tabletta mellett (mercilon)...

Tabletta mellett (mercilon) ma pozitívat teszteltem! Lehetséges ez? Nem lesz baja a babának? Esetleg nagyobb a vetélés kockázata?

Figyelt kérdés
Kb 2,5-3 hete volt az aktus. Mindig rendesen szedtem a gyógyszert, egyáltalán nem számítottunk újabb babára. Meg vagyok döbbenve és el is keseredtem, még csak 8 hós a lányunk, és nem állunk túl fényesen anyagilag.
2009. jún. 13. 07:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A tabi sem véd 100%-ra! Szíven üt az ilyesmi. Ahol nem kéne oda megy a gólya! Bocsi,nem téged akarlak sértegetni,de ez olyan dühítö.
2009. jún. 13. 07:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet a tabi mellett is, de hogy milyen következményei lehetnek, azt igazán egy orvos tudja elmondani.

Szerintem keresd fel az orvosodat, ha szeretnétek a picit ha nem akkor is minnél előbb.

(bár ha az a picur így is jönni tudott, akkor valami oksa csak van:))

2009. jún. 13. 07:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A mai tabikban mar nagyon keves a hormon, ugyhogy ha megtapadt rendesen a baba akkor nem lesz gond. A tabiknal mostanaban az a helyzet, hogy keves a hormon tartalmuk de rendelkeznek egy olyan tulajdonsaggal, hogy elvekonyitjak a mehnyalkahartyat, hogy ha veletelnul a keves hormon miatt megtortenik a terhesseg akkor a baba ne tudjon beagyazodni rendesen es kiuruljon a mensivel. Ha nallad be tudott agyazodni akkor semmi gond nem lesz ne felj. De persze ezt csak doki tudja megmondani egy uh utan.
2009. jún. 13. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Minél hamarabb menj el az orvoshoz!!!
2009. jún. 13. 10:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hétfőn mindenképpen kérek időpontot a nődokihoz.

Paff vagyok teljesen....

A jelenlegi helyzetünkben őrültségnek tűnik megtartani a babát - és mégsem tudok lemondani róla. Nem tudom halálra ítélni, és végképp nem tudom elképzelni, hogy együtt kelljen élnem ezzel.

2009. jún. 13. 10:32
 6/11 A kérdező kommentje:
De hogy mi lesz velünk, azt nem tudom...
2009. jún. 13. 10:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hagyd abba a gyógyszert és menj orvoshoz. Ismerek olyat aki gyógyszer mellett született és egézséges, de azis előfordul hogy nem lesz az persze ez ritka. Egyébként megtartod gondolom nem terveztétek.
2009. jún. 13. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, csak egy példa. 3 hónapja elvetéltemm 1 év próbálkozás után. Azóta nőtt a lakáshitelünk, egy keresetből élünk, 130e ft-ból. Ebből 81e a lakáshitel, 50 e a rezsi, számold ki, mi marad kajára...

Ennek ellenére babát szeretnénk, és hajtunk a "tesóra". Lehet, hogy van benne egy "csakazértis", de 10 órát vajúdni azért, hogy végre vége legyen, és a halott magzatom kijöjjön... nem leányálom...Szükségünk van a kompenzációra. Bár ezek után úgysincs megnyugvás soha.

Ezt csak azért írtam, mert az anyagiakkra hivatkoztál... A többi rajtatok áll.

Egyébként barátnőm is mercilon mellett lett terhes, egészséges kisfia van, már 2 éves. Biztosan nem károsodott, ezektől a tabiktól manapság már nem lehet semmi "fogyatékosságot" kapni.

2009. jún. 13. 15:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Megtartjuk, ez nem is kérdés... csak az, hogy miből fogjuk érdemben felnevelni. Dehát míg tudunk dolgozni, addig mindig lesz valahogy. Legalábbis remélem, nem hányják majd a szemünkre később, hogy tisztes szegénységeben kellett felnőniük.

A "csakazértis" válaszolónak: részvétem a történtekért! Remélem teljesül a vágyatok, és mihamarabb a karotokban tarthatjátok a kisbabát!

2009. jún. 13. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A "csakazértis" válaszoló vagyok. :)

Örülök, hogy nem kérdés nálatok, hogy jön a kistesó!! Hidd el, a befektetett szeretet nagyon jól kamatozik bank nélkül is. :)

A jókívánságot pedig köszönjük!

Minden jót!

2009. jún. 14. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!