Tabletta mellett (mercilon) ma pozitívat teszteltem! Lehetséges ez? Nem lesz baja a babának? Esetleg nagyobb a vetélés kockázata?
Igen lehet a tabi mellett is, de hogy milyen következményei lehetnek, azt igazán egy orvos tudja elmondani.
Szerintem keresd fel az orvosodat, ha szeretnétek a picit ha nem akkor is minnél előbb.
(bár ha az a picur így is jönni tudott, akkor valami oksa csak van:))
Köszönöm a válaszokat.
Hétfőn mindenképpen kérek időpontot a nődokihoz.
Paff vagyok teljesen....
A jelenlegi helyzetünkben őrültségnek tűnik megtartani a babát - és mégsem tudok lemondani róla. Nem tudom halálra ítélni, és végképp nem tudom elképzelni, hogy együtt kelljen élnem ezzel.
Nézd, csak egy példa. 3 hónapja elvetéltemm 1 év próbálkozás után. Azóta nőtt a lakáshitelünk, egy keresetből élünk, 130e ft-ból. Ebből 81e a lakáshitel, 50 e a rezsi, számold ki, mi marad kajára...
Ennek ellenére babát szeretnénk, és hajtunk a "tesóra". Lehet, hogy van benne egy "csakazértis", de 10 órát vajúdni azért, hogy végre vége legyen, és a halott magzatom kijöjjön... nem leányálom...Szükségünk van a kompenzációra. Bár ezek után úgysincs megnyugvás soha.
Ezt csak azért írtam, mert az anyagiakkra hivatkoztál... A többi rajtatok áll.
Egyébként barátnőm is mercilon mellett lett terhes, egészséges kisfia van, már 2 éves. Biztosan nem károsodott, ezektől a tabiktól manapság már nem lehet semmi "fogyatékosságot" kapni.
Megtartjuk, ez nem is kérdés... csak az, hogy miből fogjuk érdemben felnevelni. Dehát míg tudunk dolgozni, addig mindig lesz valahogy. Legalábbis remélem, nem hányják majd a szemünkre később, hogy tisztes szegénységeben kellett felnőniük.
A "csakazértis" válaszolónak: részvétem a történtekért! Remélem teljesül a vágyatok, és mihamarabb a karotokban tarthatjátok a kisbabát!
A "csakazértis" válaszoló vagyok. :)
Örülök, hogy nem kérdés nálatok, hogy jön a kistesó!! Hidd el, a befektetett szeretet nagyon jól kamatozik bank nélkül is. :)
A jókívánságot pedig köszönjük!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!