Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fura a kérdés, előre is...

Fura a kérdés, előre is bocsi. Párom nagyon izzad éjszakánként álmában. El fog menni dokihoz, mert nyaggatom, hogy ez nem normális. Nem tudom mire utalhat, de lehet összefüggésben a nemzőképességgel?

Figyelt kérdés

Van valakinek ilyen tapasztalata?

Éjszakánként, ha nincs pizsiben, akkor is izzad, mint a ló, néha csurom víz, de kb mintha leöntötték volna. Múltkor egy méteres tócsa volt a paplanán. Mitől lehet ez?Ugye nem vmi hormonális dolog, amitől nem lehet bébink?

2009. jún. 12. 20:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
El kellene mennie orvoshoz. Nem akarok kötekedni, de egyáltalán nem biztos, hogy rák. Sőt! Szerintem többet használ, ha elmegy orvoshoz, minthogy látatlanban bárkinek a "diagnózisa" miatt parázzatok. De addig is nyugodj meg, egy kivizsgálás mindent kiderít.
2009. jún. 12. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Ezt találtam még neked:

[link]

(Képzelem, hogy megijeszthettek itt néhányan...)

2009. jún. 12. 21:19
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkitől előre is elnézést kérek.Köztünk nem nagyon van orvos.Igy ne riadj meg,hogy a barátod halálos beteg.Lehet,hogy csak tényleg hormonális probléma,de ahhoz,hogy kideritsék mi a baj (mert sztem ez egy összetettebb probléma),orvoshoz kéne mielőbb mennie.ny ugodj meg,kérlek.Nekem is adtak már itt olyan tanácsot,hogy azonnal menjek orvoshoz,mert műtét meg minden...Az orvos többet tud,neki ez a hivatása.
2009. jún. 12. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek. Ja és arra, hogy lehet-e összefüggésben a nemzőképességgel, szintén az orvos fog NORMÁLIS ÉS BIZTOS választ adni nektek, mert ugye ezt volt a kérdésed.
2009. jún. 12. 21:33
 15/19 A kérdező kommentje:

hétfőn hívom a háziorvost....nagyon félek most. remélem nincs semmi baja, csak melege van, nyitott ablaknál kevésbé szokott izzadni, de azért eléggé megijesztettetek. még ha ne mis szándékosan.köszi a válaszokat.

nem élném túl,ha valami baja lenne:(((((

2009. jún. 12. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
nem értem miért ponotztok le, amikor csak megpendítjük, hogy valami nagy baj is lehet a háttérben, ha beütitek a keresőbe, akkor kijön sajna a limfóma, és persze sok egyéb, én csak azért írtam ezt, mert ha nem cukros, nem túlsúlyos, stb, akkor ez is benne van/lehet a pakliban. és ez az oldal tájékoztatásra szolgál, nem riogatásra és nem arra, hogy hamisan nyugtassunk valakit. én szeretek felkészülni minden eshetőségre, a legrosszabb esetben csak kivizsgáltatja magát feleslehesen, de ha a rossz verzió igazolódik, akkor lehet, hogy a gyors reakció a párja életét menti meg. Én tényleg segíteni akartam, biztosak vagytok, hogy itt rajtam kívül mindenki így van?
2009. jún. 12. 21:45
 17/19 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam le senki, sőt mindenkit felpontoztam,mert nekem mindegyik hasznos volt.

de nem értem amúgy, miért olyan hatalmas probléma, hogy hány pontod van...pláne ilyenek fényében, hogy lehet rákos a barátom, nem azon görcsölnék, hogy ezen az odalon hány% vagyok.

szóval köszi a tanácsokat, felfgotam, hogy lehet nagy baj, azt megköszönném, ha többször nem írnád le, hogy igen, lehet, hogy nagy baj van, mert elsőre is megértettem, ez most így csak jobban stresszel.

de ha van valaki, akinek van pl személyes tapasztalata vagy bármi info, amit még hallott azt szívesen várom.

köszönöm mindenkinek!

2009. jún. 12. 22:34
 18/19 anonim ***** válasza:

szia! nem,kell egybol am azordogot a falra festeni mert szerintem 100% ek hogy nem rak!!

lehet a tulzott izzadas amagasvernyomastol is milyen a baratod vernyomasa? a tulzott izzadas lehet hormonalis dologtol is itt ugyis csak talalgatunk mindenkeppen elkell ot vinni a haziorvoshoz es o majd tudja a dolgat es ha szukseges kuldi tovabbi vizsgalatokra!minden jot es ne legyel megijjedve mert meglatod nagyobb lesz az ijedseg mint a baj!

2009. jún. 13. 00:41
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsétlen ember,ti aztán megállapítottátok hogy pár hónapja lehet hátra.Hát hiába a nőknél nincs hülyébb teremtmény ezen a földön.Remélem egy életre meg tanultad hogy ezen az oldalon ne tegyél fel kérdést.
2009. jún. 13. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!