Nem jött meg a 7 nap alatt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el a 2. levél beszedését a Yadineből. Ez előtt még nem szedtem semmit. A tabi alatt folyamatosan volt pecsételésem-áttöréses vérzésem.. A szünet első néhány napjában még volt kicsi vérzésem, meg egyik éjszaka úgy fájt a hasam, mintha meglenne, meg utánalévő nap is olyan érzésem volt, mintha.. de utána ennyi. Már 2 napja semmi vér. Lehet a tabitól, hogy még nem szoktam hozzá? Terhes ugye nem lehetek? 2,5 hét után engedtem meg a barátomnak, hogy elmenjen bennem.. 16 vagyok2009. jún. 12. 19:55
11/19 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Első levélnél még normális ez, várd meg a másodikat szerintem, ha nagyon félsz csinálj tesztet, de tuti, hogy nincs semmi. Ha legközelebb is ez lesz, akkor válts.
12/19 anonim válasza:
Ki az a barom aki kitalálta, hogy csak 3 hónap után véd? Már régen (20 éve) sem volt olyan tabi, ami 3 hónap után adott védettséget!! Valaki ki találta, mert pár hete ezt lehet itt olvasgatni!
Kérdezőnek: Ha a mensid első napján kezdted akkor az első szemtől védett vagy, nem hiába van leírva a betegtájékoztatójában is! Ilyenkor előfordulhat, hogy kimarad a mensi! Ha a 2. levél beszedse után a szünetben sem jönne meg, akkor viszont keresd fel a dokidat!
13/19 anonim válasza:
Az a gyógyszer, amit én szedtem, 3 hónap után adott védettséget, "kedves" utolsó válaszoló.
Tudod, elolvastam a betegtájékoztatót.
A kérdezőnek:
Ha az van a leírásában, hogy az első szemtől véd, akkor biztosan úgy is van.
14/19 anonim válasza:
Az enyém is 3 hónap után véd csak:::
Én vagyok a "barom". utolsó előtti.
15/19 anonim válasza:
De a Yadine nem. Rajta van a tájékoztatón, hogy első naptól!
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes de elő fordulhat. Ha az vagy nem vagyok abortusz párti sőt elitélem de szerintem ne tarsd meg. 16 vagy. tönkre menne az egész életed.
17/19 anonim válasza:
Melyik gyógyszernek kell 3 hónap hatóidő? Csak kíváncsiság...
18/19 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ adóknak..:))
2009. jún. 13. 20:21
19/19 A kérdező kommentje:
Nem is tartanám meg semmiképp. Amúgy én nem hallottam olyanról, ami 3 hónap után hatna..bár még nem olvastam sokról. És úgy engedtem meg a barátomnak, hogy belém élvezzen, hogy már csak 2 tabi volt hátra az első levélből. (csak helyesbítem, mert kicsit elírtam) és kicsit hisztis lettem tőle, meg az első levelet végigvérezgettem.. megvárom a kövi szünetet, és csak akkor kezdek el parázni, hogyha akkor sem fog megjönni..:) Jah, és lehet még a 2. levélnél is vérezgetni ennyit? Szóval, az normális?
2009. jún. 13. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!