Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a 7 nap alatt....

Nem jött meg a 7 nap alatt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el a 2. levél beszedését a Yadineből. Ez előtt még nem szedtem semmit. A tabi alatt folyamatosan volt pecsételésem-áttöréses vérzésem.. A szünet első néhány napjában még volt kicsi vérzésem, meg egyik éjszaka úgy fájt a hasam, mintha meglenne, meg utánalévő nap is olyan érzésem volt, mintha.. de utána ennyi. Már 2 napja semmi vér. Lehet a tabitól, hogy még nem szoktam hozzá? Terhes ugye nem lehetek? 2,5 hét után engedtem meg a barátomnak, hogy elmenjen bennem.. 16 vagyok
2009. jún. 12. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj. Első levélnél még normális ez, várd meg a másodikat szerintem, ha nagyon félsz csinálj tesztet, de tuti, hogy nincs semmi. Ha legközelebb is ez lesz, akkor válts.
2009. jún. 13. 02:32
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Ki az a barom aki kitalálta, hogy csak 3 hónap után véd? Már régen (20 éve) sem volt olyan tabi, ami 3 hónap után adott védettséget!! Valaki ki találta, mert pár hete ezt lehet itt olvasgatni!

Kérdezőnek: Ha a mensid első napján kezdted akkor az első szemtől védett vagy, nem hiába van leírva a betegtájékoztatójában is! Ilyenkor előfordulhat, hogy kimarad a mensi! Ha a 2. levél beszedse után a szünetben sem jönne meg, akkor viszont keresd fel a dokidat!

2009. jún. 13. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Az a gyógyszer, amit én szedtem, 3 hónap után adott védettséget, "kedves" utolsó válaszoló.

Tudod, elolvastam a betegtájékoztatót.

A kérdezőnek:

Ha az van a leírásában, hogy az első szemtől véd, akkor biztosan úgy is van.

2009. jún. 13. 11:44
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

Az enyém is 3 hónap után véd csak:::

Én vagyok a "barom". utolsó előtti.

2009. jún. 13. 11:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
De a Yadine nem. Rajta van a tájékoztatón, hogy első naptól!
2009. jún. 13. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem vagy terhes de elő fordulhat. Ha az vagy nem vagyok abortusz párti sőt elitélem de szerintem ne tarsd meg. 16 vagy. tönkre menne az egész életed.
2009. jún. 13. 15:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Melyik gyógyszernek kell 3 hónap hatóidő? Csak kíváncsiság...
2009. jún. 13. 19:52
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ adóknak..:))
2009. jún. 13. 20:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem is tartanám meg semmiképp. Amúgy én nem hallottam olyanról, ami 3 hónap után hatna..bár még nem olvastam sokról. És úgy engedtem meg a barátomnak, hogy belém élvezzen, hogy már csak 2 tabi volt hátra az első levélből. (csak helyesbítem, mert kicsit elírtam) és kicsit hisztis lettem tőle, meg az első levelet végigvérezgettem.. megvárom a kövi szünetet, és csak akkor kezdek el parázni, hogyha akkor sem fog megjönni..:) Jah, és lehet még a 2. levélnél is vérezgetni ennyit? Szóval, az normális?
2009. jún. 13. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!