Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a 7 nap alatt....

Nem jött meg a 7 nap alatt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem el a 2. levél beszedését a Yadineből. Ez előtt még nem szedtem semmit. A tabi alatt folyamatosan volt pecsételésem-áttöréses vérzésem.. A szünet első néhány napjában még volt kicsi vérzésem, meg egyik éjszaka úgy fájt a hasam, mintha meglenne, meg utánalévő nap is olyan érzésem volt, mintha.. de utána ennyi. Már 2 napja semmi vér. Lehet a tabitól, hogy még nem szoktam hozzá? Terhes ugye nem lehetek? 2,5 hét után engedtem meg a barátomnak, hogy elmenjen bennem.. 16 vagyok
2009. jún. 12. 19:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
5%

Miért is engedted meg a barátodnak hogy el élvezzen benned??

Csak ugy vicceből vagy...?-.-

LEhetsz terhes,de ne haragudj,meg is érdemelnéd!

2009. jún. 12. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Előző te tök sík vagy. Most akkor mégis mi a jó Istenért van a gyógyszer, ezt magyarázd már el nekem.
2009. jún. 12. 20:02
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
lehetsz terhes ha nem vártad meg hogy egy levél elfogyjon.. sztem csinálj egy tesztet holnap... 32
2009. jún. 12. 20:03
 4/19 anonim válasza:
100%
majd írd meg hogy az vagy-e,remélem nem
2009. jún. 12. 20:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi van írva a betegtájékoztatóban? Hányadik naptól lehet egyéb védekezés nélkül szeretkezni?
2009. jún. 12. 20:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a Te tabid hogy működik. Az én gyógyszerem használati utasításán az volt, hogy az első szemtől véd, ha mensi első napján veszem be. Ennek ellenére én megvártam az első hónapot biztos ami biztos, mert mi van, ha mondjuk nem jó nekem ez a tabletta?

Ennek ellenére Te nem biztos, hogy terhes vagy. Az első hónapokban elmaradhat a menszeszed, vagy akár több hétig is meg lehet (a tabletta szedése idején).

Azért tesztelj, de talán nem lesz gond.

2009. jún. 12. 20:07
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

99%-os védettséget csak 3. hónaptól ad a tabletta.

Magyarul, ha 3 levéllel bevettél már, akkor engedheted meg a barátodnak, hogy elmenjen benned.

2009. jún. 12. 20:08
 8/19 A kérdező kommentje:
De csomóak már csinálták a 7. napon is és semmi bajuk nem lett. a tájékoztatóban meg az van, hogy már rögtön.. akkor most mi van?:S
2009. jún. 12. 20:14
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem, nem vagy terhes. Az áttöréses vérzés is arra utal, hogy a szervezetdnek ez a tabi nem jó. Hogy nem jött meg a 7 napban, meg plána erre utal. Én kérnék másikat a helyedben!
2009. jún. 12. 21:06
 10/19 anonim ***** válasza:
64%

kérdező,nem mások után kell menni,akik már egy hét után úgy csinálják..

nemtudom,hogy neked elmondta-e a doki,hogy ELVILEG az első szemtől véd,de ÉRDEMES megvárni amíg elfogy az első levél..

2009. jún. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!