Másodszorra könnyebb a teherbe esés?
Figyelt kérdés
2009 augusztusában szültem. Elötte több mint 1 évig próbálkoztunk. Pici fiam nem sokáig szopizott ezért hamar elkezdtem szedni fogamzásgátlót! ha szeretnénk második babát, lehetséges hogy megint olyan sokáig kell rá várnunk vagy - esetleg az hogy már "ismeri a méhem a szitut" illetve az hogy most "csak" 2 évig szedtem a gyógyszert - hamarabb is sikerül?2012. márc. 19. 14:00
1/3 anonim válasza:
Szia! Én 2009 szeptemberben szültem. Akkor nekünk elsőre sikerült. 25 hónapig szoptattam, tehát nem szedtem semmit. Most azóta próbálkozunk a kistesóval....
A mai tesztem negatív, csütörtökre nem várom. Ezt a hónapaot is elkönyvelem sikertelennek.
Az első babót a nemvárt előtt 4 nappal már kimutatta a teszt.
Szóval nálam ez van. Kívánom hogy neked hamarabb összejöjjön a kistesó))
2/3 anonim válasza:
Szia!
Lányunk az első hónapban sikerült, a 2. baba 7 hónapot váratott magára, de én sok olyat hallottam, hogyha az első nehezen jött össze, a 2. baba könnyebben.
6+2napos kismama és egy 2 éves kislány anyukája :-)
3/3 anonim válasza:
A lányom 2. hónapban sikerült, a tesóra 6 éve várunk! :( Kívánom, neked gyorsabban menjen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!