Mit egyek vagy mit igyak vagy milyen mozgást esetleg valami mást? Hogy teherbe essek? Hogyan vegyem észer hogy peteérésem van?
szia.
nekem is volt cisztám 9éve.Akkor azonnal leszívták (méretéből adódóan).Ezek után nekem nem volt semmilyen vérzésem.Normálisan visszaállt a ciklusom.
1.szerintem a cisztádat kezelni kéne.Én biztosan visszamennék orvoshoz
2.Nekem utána mikor kimondtuk azonnal összejött a baba,tehát nem biztos,hogy ettől nehezebben esel majd teherbe!
3.Peteérés figyeléséhez használj ovu tesztet vagy hőmérőzzél,de azok után,hogy elmentél orvoshoz-szerintem!
A mozgás semmiképpen sem fog megártani illetve ha elkezdesz valami terhesvitamint szedni.sok sikert!
utolsó vagyok.
Én 03.14.től számolnám a mostani ciklusodat,de egy orvos uhanggal megtudja mondani,hogy ezzel a vérzéssel felszívódott e a cisztád és minden ok e.
Lehet hormonális probléma, vagy PCO, vagy pajzsmirigybetegség. Mindet lehet kezelni.
Vérvételen voltál? Feltétlen, és kérj egy pajzsmirigy (TSH) ellenőrzést is.
Mindezek kavarják a ciklust, kitolják, vagy nincs mensi hónapokig, vetéléshez vezet, a PCO szép kis cisztákhoz.
Nekem is teljesen jónak tűnt a hormonlaborom, a vérképem, óramű pontosságú a mensim. Az IR csak terheléses cukor + inzulin vérvétellel derül ki, normál vérvétellel nem. És cisztákat okoz...
De te tudod mit csinálsz, nem akarlak rábeszélni semmire.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!