Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megmaradt 2 ampulla Choragon-o...

Megmaradt 2 ampulla Choragon-om, szerintetek mit tudnék vele csinálni? Már nincs rá szükségem, de kidobni sajnálom.

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Tedd el emlékbe. Ted be a gyógyszeres szekrénybe. Soha nem tudhatod hogy kell e még vagy sem.
2012. márc. 19. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd vissza a gyógyszertárba.
2012. márc. 19. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
2012. márc. 19. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ilyesmit ne adj el, maximum közeli ismerősnek add át, ha tudod, hogy szüksége van rá.

El sem hinnétek, mennyien olvasnak neten utána, hogy mi segíthet ebben meg abban, és utána mennyien keresik fel a klinikákat úgy, hogy receptköteles gyógyszerekkel csináltak őrültségeket. Nem bántásként írom, de szerintem ilyesmit neten adni-venni nem túl jó ötlet. Tedd el, vagy vidd vissza a patikába - ha végképp nem kell, dobd ki.

2012. márc. 19. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezek tipikusan ilyen helyek, amelyeket linkeltél - Frontint, Xanaxot keresni neten /anxietas miatt???/, vagy fogamzásgátlót szedni saját szakállra, óriási felelőtlenség. A Clostilbegyt a legnépszerűbb ilyen szer - olyan cisztákat tudnak vele maguknak gyártani, mikor otthon asszisztált reprodukcióba kezdenek, hogy csak na. Ezek nem ilyen dolgok, nem lehet így kereskedni gyógyszerrel, és az ilyen oldalakat pedig nem szabadna "reklámozni".
2012. márc. 19. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak arra válaszoltam, amit a kérdező feltett kérdést. Azért kidobni közel 10ezer ft-ot, hát nem tudom, én nem tenném. Az, hogy ki veszi meg, most őszintén, tényleg az eladó legyen tekintettel? Egy Xanax-ot nem lehet egy Choragon-nal összehasonlítani, könyörgöm! Szinte csak lombikban használják, és hirtelen ezeket az eladós fórumokat találtam, bár biztos van például a babaszobán is, de azt nem kerestem ki. Én is a ciklus.hu-n vettem hirtelen Utrogestant, mert a dokim szabin volt, és kiderült, hogy babát várok. Még így is majdnem késő lett, majdnem elmenet a babám, de aztán megjött postán a gyógyszer. Akkor én is felelőtlen idióta vagyok? Ugyan már...Sajnos nagyon sok nő nem engedheti meg magának a méregdrága gyógyszereket, és örülnek, ha valakinek már nem kell, és olcsóbban hozzájut. Ha valaki meg nagyon akar, úgyis talál egy olyan gyógyszerészt,aki kiadja pult alól, vény nélkül, nem azzal lesz megállítva a gyógyszer fekete kereskedelem, ha valaki eladja a 2 ampulla Hcg gyógyszerét...Persze a nyugtatókkal kapcsolatban egyetértek, de az más tészta, nem ide kapcsolódik.
2012. márc. 19. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek a gyógyszerek is rengeteget tudnak ártani, adott esetben nagyobb kárt tesznek nem hozzáértő kézben, mint a nyugtató, hidd el.
2012. márc. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!