11. DPO-n tényleg lehet ez pozitív, vagy valami hormonális bajom van?
Első barátcserjés hónapom és annyira fura, hogy 2 csík jött ki ennyi várakozás után, hogy egyszerűen nem fogom fel.
Az ég világon semmi tünetem sincs, csak a hasam bizsereg picikét, meg néha a petefészkem szurkál, de mensi előtt sokkal komolyabb tüneteim voltak.
Vajon tényleg babánk lesz végre??
Lehet esetleg ciszta, vagy más hormongond?
Akkor úgy látszik a clearblue megéri az árát! Holnap veszek egyet! :) Nekem mára nem kellene megjönnie! :) Szerinted holnap délután is tesztelhetek? Ha baba van a clearblue úgy is kimutatja, vagy inkább várjak másnap reggelt?
A kérdezőtől bocsánat az offért! :)
Gratulálok, szerintem is pozitív és babád lesz! Szerintem néhány nap múlva tesztelj majd újra, hogy legyen erős határozott pozitív teszted is!
Mennyi ideje próbálkoztatok egyébként?
A görbéd is jó, köszi hogy belinkelted. Hasznos a számomra ez a kérdésed.
9-ik vagyok,én várnék a helyedben reggelig,mégis az első vizelet a legerősebb.
Hiába nem nagy érzékenységű a teszt(azt hiszem 25-ös vagy 50-es),tehát nem a legérzékenyebb 10-esek közé tartozik,mégis azért jó,mert nagy felületen szívja fel a vizeletet.
Drukkolok neked!
3 gyerekes anyuka
Köszönöm a sok biztató hozzászólást!
Remélem megmarad a babánk, 1 éve próbálkozunk, ez alatt olyan sok esetet olvastam már itt, hogy pozitív teszt után mégis megjött, barátnőm kisbabája is 6 hetesen hagyta ott őket...így bennem van a félelem, bár bizakodok, hogy velünk másképp lesz.
Kérdésetekre válaszolva: a legolcsóbb 65 Ft-os vaterás Wondfo tesztet használom.
Amúgy kíváncsi voltam, ma délután 2 pisiből szintén halvány pozit teszteltem :)
És még mindig nem fogtam fel, hogy valóban igaz.
Legfurább, hogy valóban semmi tünetem nincs a bizsergésen kívül.
javítok:
természetesen nem 2 pisiből, hanem 2 órás pisiből lett a pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!