Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. DPO-n tényleg lehet ez...

11. DPO-n tényleg lehet ez pozitív, vagy valami hormonális bajom van?

Figyelt kérdés

[link]

Első barátcserjés hónapom és annyira fura, hogy 2 csík jött ki ennyi várakozás után, hogy egyszerűen nem fogom fel.

Az ég világon semmi tünetem sincs, csak a hasam bizsereg picikét, meg néha a petefészkem szurkál, de mensi előtt sokkal komolyabb tüneteim voltak.

Vajon tényleg babánk lesz végre??

Lehet esetleg ciszta, vagy más hormongond?

2012. márc. 18. 10:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-ik válaszoló vagyok,nekem a 11-ik napon a clearblue mutatta ki.
2012. márc. 18. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor úgy látszik a clearblue megéri az árát! Holnap veszek egyet! :) Nekem mára nem kellene megjönnie! :) Szerinted holnap délután is tesztelhetek? Ha baba van a clearblue úgy is kimutatja, vagy inkább várjak másnap reggelt?

A kérdezőtől bocsánat az offért! :)

2012. márc. 18. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok, szerintem is pozitív és babád lesz! Szerintem néhány nap múlva tesztelj majd újra, hogy legyen erős határozott pozitív teszted is!

Mennyi ideje próbálkoztatok egyébként?

A görbéd is jó, köszi hogy belinkelted. Hasznos a számomra ez a kérdésed.

2012. márc. 18. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát ez baba, nekem két nap késés után ettől sokkal halványabb volt, mégis itt csuklik a hasamban. :))) 32 hetes km
2012. márc. 18. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:

9-ik vagyok,én várnék a helyedben reggelig,mégis az első vizelet a legerősebb.

Hiába nem nagy érzékenységű a teszt(azt hiszem 25-ös vagy 50-es),tehát nem a legérzékenyebb 10-esek közé tartozik,mégis azért jó,mert nagy felületen szívja fel a vizeletet.

Drukkolok neked!

3 gyerekes anyuka

2012. márc. 18. 17:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Bizony-bizony itt baba van!Gratulálok!
2012. márc. 18. 18:00
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztató hozzászólást!

Remélem megmarad a babánk, 1 éve próbálkozunk, ez alatt olyan sok esetet olvastam már itt, hogy pozitív teszt után mégis megjött, barátnőm kisbabája is 6 hetesen hagyta ott őket...így bennem van a félelem, bár bizakodok, hogy velünk másképp lesz.

Kérdésetekre válaszolva: a legolcsóbb 65 Ft-os vaterás Wondfo tesztet használom.

Amúgy kíváncsi voltam, ma délután 2 pisiből szintén halvány pozit teszteltem :)

És még mindig nem fogtam fel, hogy valóban igaz.

Legfurább, hogy valóban semmi tünetem nincs a bizsergésen kívül.

2012. márc. 18. 18:20
 18/18 A kérdező kommentje:

javítok:

természetesen nem 2 pisiből, hanem 2 órás pisiből lett a pozitív :)

2012. márc. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!