Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig "kell" érezni a hasszur...

Meddig "kell" érezni a hasszurkákat?

Figyelt kérdés
5 nap múlva kellene megjönnie, a peteéréstől fogva folyamatosan szurkált. Egy napja azonban nem érzek semmi szúrást. Lehet, hogy most sem sikerült? :s Biztos, hogy jókor voltunk együtt.
2012. márc. 18. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne figyeld ennyire, nekem semmilyen szurkálás nem volt, mégis a 32.hetet tapossuk. :) Nyugalom, és drukkolok.
2012. márc. 18. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a peteérés óta óta folyamatosan érezted, akkor az nem terhességtől volt. Azt, hogy létrejött megtermékenyülés, nem érzi a szervezet, csak mikor beágyazódott. Nekem kb egy héttel ovu után szurkált pár napig, mikor terhes lettem. Ebből még nem lehet megmondani, hogy sikerült vagy sem, ezek a tünetek sokszor csalókák.
2012. márc. 18. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyaltalan nem szurkalt csak megjon erzesem volt.
2012. márc. 18. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!