Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszi előtt 5 nappal vagyok,...

Menszi előtt 5 nappal vagyok, nem fájnak a melleim! Remény a babára?

Figyelt kérdés
Lehetek terhes? De jó lenne!!!!! Ilyenkor már annyira szoktak fájni és most furi h semmi.
2012. márc. 17. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:

50-50%

De szorítok!!!!

2012. márc. 17. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez minden csak nem terhességi tünet. Persze ettől függetlenül lehetsz terhes. Csak ne ebből indulj ki!
2012. márc. 17. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Van reményed persze a babára...!!!
2012. márc. 17. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Remény van a babára, ha késni fog a mensid. De én addig nem reménykednék, nem is szoktam előtte reménykedni csak izgulni inkább, hogy de jó lenne már...

Drukkolok hogy sikerüljön!

2012. márc. 17. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

szia

én mindig onnan tudtam hogy megvolt a peteérésem hogy másnaptól fájtak a cicieim, ugy nem is tudim hogy de éreztem hogy vannak, ebben a hónapban megvolt a peteérés ugyanis 3 napig éreztem pont középidőben, majd vártam a cicifájást, semmi, gondoltam na nagyon jó még peteérésem se volt ebben a hónapban pedig éreztem, aztán közeledett a mensi nem tudom pontossan hogy mikortól de talán mielőtt meg kellett volna jönnie kb 4-5 nappal elkezdtek fájni, igazából hogy ugyan ugy e vagy jobban nem is tudom, gondoltam na később volt peteérés vagy mi fene? aztán vasárnap kellett volna megjönni, ja és nekem mindig reggel jön meg mikor felkelek, rohanok reggel semmi, persze utánna rohantam tekóbe :) mert ugye vasárnap van mi legyen, kb dél körül akkora pozitívat teszteltem :) hogy csak na!

ezt csak egy kis remény sugárnak szántam, :)

2012. márc. 18. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mi újság,valami jó hír???
2012. ápr. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!