22-re nem vártam, azóta sem jött!? Előtte 3 nappal teszteltem, negatív lett. Most úgy fájnak a melleim, mint amikor meg szokott jönni! Volt már ilyen máskor is,
Figyelt kérdés
hogy 7-8 napot késett, ezért vártam idáig, de most már nem tudom mi van. Létezhet hogy ennyit késik, a mai már a 11 nap? Nem merek tesztelni ( pedig reggel most már fogok ), de annyira szeretnénk már gyerkőcöt, hogy még ez a bizonytalanság is jobb, mint még egy csalódás! ( ez lesz a 10 db-os teszt utolsója, már 9x negatív volt!!! - két év alatt ) Valakinek terhesen fájtak úgy a cicijei, mint mikor meg szokott jönni? - vagy nem, annak másképp kell fájnia!2009. dec. 3. 14:47
1/10 anonim válasza:
Szia! Most nekem is fáj, most vagyok a 4dik napon hogy nem jött meg. A tegnapi tesztem negativ. Szerintem te már tesztelhetsz mert 1 hét után már ki kell mutatnia! Csak bátran! Szorítok neked!:)
2/10 anonim válasza:
Szia!Én lassan három éve nézegetem az egy csíkokat és volt idő amikor azt hittem belőlem él meg a "tesztgyár"!Aztán fel adtam a tesztelgetést mert mélységes fájdalmat éreztem minden csíknál így nem is tartok itthon egyet sem!Még van három napom de most sem érzek kényszert,hogy vegyek mert nem akarok padlóra kerülni az eredmény miatt de ha(adná isten)nem jönne meg négy nap múlva sem biztosan csinálnék!!!Ha nem tesztelsz és nincs baba akkor is csalódni fogsz mikor megjön ha viszont + lesz a teszt véget ér a szorongásod ami ha terhes vagy nem tesz jót!!!Csináld meg a tesztet vegyél erőt magadon és írd is meg mi az eredmény!!!11 nap késés után már ki mutatja!!!Legalább a te sikerednek had örüljek ha nekem nem is lesz!!!
3/10 anonim válasza:
Akár már délután is tesztelhetsz ma!
Ha van baba,akkor már ki kell mutatnia!
Nagyon szorítok neked!!!!!!! :D
Amikor babás voltam teljesen máshogy fájtak a melleim,össze sem lehetett téveszteni a mensis fájdalommal,de megjegyzem,nem vagyunk egyformák!!
4/10 anonim válasza:
tesztelj, szívem. :-) Már rég tesztelned kellett volna, mégpedig nem a nemvárt előtt 3 nappal, hanem utána...
5/10 anonim válasza:
Nyugodtan megcsinálhatod már este is. Ha van baba, akkor tutira kimutatja 11 napos késésnél:-) Én nagyon drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi volt.
6/10 A kérdező kommentje:
pozitív lett!!!!! El sem hiszem, két év várakozás után! A pg 53-at használtuk az utolsó 2-3 hónapban, azért jött össze! Köszi a biztatást!
2009. dec. 4. 05:44
7/10 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok kismami!!!:) Megkérdezhetem, mikor kezdett el fájni a melled? nekem ma nem kéne megjönnie és sajna már teljesen elmúlt a fájdalom:( visszajöhet, vagy ez a hónap már elúszott? Köszi a választ és még egyszer gratulálok! Vigyázz magatokra!:)
8/10 anonim válasza:
Én is gratulálok!!!!Látod a strucc-politikával mennyi boldog pillanat maradt ki az eddigi napokból amit szorongással töltöttél!!!Most aztán pótold be bár gondolom már bőven el is felejtetted az aggódást!!!Nagyon boldog babavárást jó egészséget és mostmár azt hiszem meg lesz de boldog és szép karácsonyt is kívánok neked!!!Nagyon vigyázz magatokra!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Úgy fájt, mint mikor meg szokott jönni. Talán annyi volt a különbség, hogy most alulról is érzékenyebb volt, de totál menszesz benyomást keltett! Még most is alig tudom elhinni! - na meg annyi, hogy akkor kezdett el úgy fájni a cicim, amikor már rég meg kellett volna jönnie! - de nálam ez sem volt mérvadó, mert sokszor volt 40 napos a cikim!
2009. dec. 4. 13:09
10/10 anonim válasza:
Nagyon-nagy gratula neked! Ez aztán a télapói ajándék:-)Vigyázz magatokra, minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!