Párommal szeretnénk már babát, de én attól félek, hogy nincs rendes peteérésem. Hogyan tudnám kideríteni, hogy minden rendben van e?
Szia! Szerintem vegyél egy ovu-tesztet és abból megtudod hogy egyeltalán van e peteérésed. Ha úgy sem jön össze a baba, akkor érdemes elmenni dokihoz, mert gyógyszerrel biztosan tud valamit kezdeni. Vagy hallottam már különböző teákról, vitaminokról, amik segítik, illetve erősítik a peteérést.
Sok sikert!
Én is az ovulációs tesztet javaslom első lépésként. Ezt Rossmannban is lehet kapni, meg természetesen gyógyszertárban. Vannak a neten ovus naptárak, amik a ciklusod napjaira vetítve kiszámítják, hogy kb hanyadik napokon lehet peteérésed. Azokban a napokban használd az ovutesztet.
Ha valami nem stimmel, akkor menj dokihoz. De nem kell előre rémeket látni, nekem sem 6 naposak a mensieim, és van két gyerekem :o)
Sok sikert! :o)
Szia!
Most voltam én is dokinál emiatt.
Egyszerű vérvétel a 2-4. napon és kb. a 21. napon, a doki tudni fogja abból, hogy a hormonrendszered rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!