Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hány hetes terhes...

Most akkor hány hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Január 30.-án volt utoljára menzeszem. március 8.-án voltam orvosnál de azt mondta nem lát semmit hasi UH-n..elküldött vérvételre. Az eredményem HCg:980.6

Valószínű, hogy később fogant meg a baba. Szerintetek mikor érdemes visszamenni az orvoshoz mikor már van szívhangja?

Honnan tudom így hány hetes terhes lehetek? 6 pozitív tesztem van,többször megyek pisilni, fáj a hasam alja ill.megduzzadtak a melleim. Előre is köszönöm a segítséget

2012. márc. 17. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen voltam először, volt szívhang is!:D
2012. márc. 17. 14:37
 12/12 Magyarics Csilla Món válasza:
Szia látom azért ez már 1 éves levél amit irtál. Én is igy vagyok Január 28 dikán volt meg utójára március 8 án voltam dokinál elvileg 6 hetesnek kellene lennem de ő szerinte 4 hetes lehetek 2 hét mulva rendelt visza március 22 re. Nekem is azt mondta hogy késöbb fogant meg a baba. Csak nálam van egy két csepp barna folyás is amitől nagyon tartok nekem már 2 baba elment. Azt mondta mig nem vérzek meg nem görcsökök addig nincs baj. Azóta meglett a Baba nálad?
2013. márc. 11. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!