10 nap késés és pozitív tesz után véreztem. Baj van?
Akkor már 7 hetesnek kell lenned! Már szívhangnak is kell lennie...
Budapesti vizsgálatra nincs lehetőséged elmenni? Ott a hét minden napján tudnak fogadni... vagy éppen a pécsi klinikán ügyelet is van!!!
Melyik megyében élsz?
K.
hát tudod, én voltam, aki kicsit negatívabban álltam a dologhoz, és azt írtam nem lesz ebből baba.
most azt mondom, egy magánrendelés 5ezer forint, ha annyira aggódsz, már holnapra is kapsz időpontot.
szívesen megadom a pesti UH-s telefonszámát.
sőt, be is linkelem, én ide járok, és nagyon jó szakember a szonográfus.
nyugodtan pontozzál le, de nem kell itt tovább fosni a szót, a te babádról, vagy várt babádról, vagy egészségedről van szó!
menjél legalább el erre a helyre, szerintem ennyi pénzt megér!!!!
Kedves Kérdező!
Egyetértek az előttem szólóval. Jelentkezz be a belinkelt orvoshoz, vagy keress a neten, aki fogad a héten és nem kell végigaggódnod 2 hetet!
Ez borzasztó és értelmetlen várakozás!!!
Jobb minél előbb megtudnod, mi a helyzet a pocakodban.
K.
Feltétlenül írd meg, mikor mész!
K.
Kedves kerdezo!Csak akkor egyszer vereztel?Mert akkor szerintem semmi gond nincsen!:) Pihenj sokat es vigyazz magadra!A hazi/kerti munka meg varhat addig amig legalabb tulleped a 12.hetet!Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!
Ja es az hogy beszelsz hozza es kerleled attol nem fog ott maradni..Ez tapasztalatbol is mondom!De ha nem vereztel azota akkor minden rendben van!!
ó sajnálom :(
és hol derült ki? elmentél oda ahova javasoltam?
vagy rosszul lettél?
hú de nagyon sajnálom! jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!