Lehetséges, hogy a teszt nem mutat semmit és mégis terhes vagyok?
A jeleid biztatóak. Máskor is szokott késni a mensid, vagy csak most?
Ha pontos a ciklusod, lehet, hogy csak kevés a hcg hormonod. Ha a jövő hét vége felé sincs mensi, irány a doki.
Sok sikert! Szorítok!
BIztatok a "jeljeid"!NAgyon szoritok neked!
Nekem is atlagban 30-32 naposak a ciklusaim,de nekem a tegnap kimutatta :-D(nekem is a tegnap volt a 6. napom).
De emiatt ne keseredj el a baratnom tobb mint 2 honapos volt es meg akkor is "-" tesztet csinalt,most meg egy 6 hetes kisfiu boldog anyukaj!
Varj meg par napot,es keress fel 1 dokit.Addig is csinalhatsz meg par tesztet.Sose lehet tudni...
Sok sikert!
A masodik valasz ado vagyok!
A teszten a halvany csik az is pozitivnak szamit!Mert ha nem lennel terhes abszolut nem is mutatna a masodikat.Ha ket vonal volt de halvamnyan az tuti +!
Engem nagyon zavar, hogy a második teszt semmit sem mutatott... Nem értem!
Köszi a bíztatást! Remélem én is úgy járok majd, mint a barátnőd! :)
10es és 20as teszt között óriási különbség van! Lehet, hogy 20assal csak 1 hónap múlva tesztelsz pozitívat...
Én hinnék a 10esnek, de azért szintén 10essel próbáld meg 1 hét múlva! Addig is kitartás! Vigyázz magadra!
Szia!
Pozitív lett a teszt? Puszi!
Szia!
Igen, végül pozitív lett a teszt és ma már 10 hetes a kisfiam! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!