Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges? Clostit szedtem...

Lehetséges? Clostit szedtem 3. naptol 1*1

Figyelt kérdés
most 19-én nemkellene megjonnie és azt mondta a dokim hogy akkortol kezdjem a duphastont szedni.A gond az hogy nagyon kicsit elkezdtem barnázni-persze a dokim szabin van:(Lehetséges volna hogy most hamarabb elkezdeném szedni magamtol?
2012. márc. 14. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Hány napja volt peteérésed? Esetleg tesztelhetnél, és ha pozi, elkezdhetnéd szedni.
2012. márc. 14. 20:35
 2/2 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha akkora nem várod, és mégis meg akar jönni, akkor nem kéne elkezdened, mert csak arra lenne jó, hogy késleltesse. Amúgy mire kaptad?

Beágyazódás elősegítésére ovu utáni naptól kellene szedni a nemvártig, akkor teszt, és ha pozi, tovább szedni, ha negatív, akkor kell abbahagyni. Ha pedig azért kaptad, hogy megjöjjön, akkor tök felesleges beszedni szerintem, ha magától is megjön. Bocsi, hogy beledumálok, de nagyon nem értem a dokidat... :-(

2012. márc. 15. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!