Nagyon fáj hogy még nemlettem terhes. olyan rossz hogy más meg már az. Csak énvagyok igyí vagy mindenki igyvan vele?
Mintha magamat hallanam .Engem is evett a penesz es a sarga irigyseg es aki terhes lett korulottem megtudtam volna folytani 1 kanal vizben ,engem pedig a siras kerulgetett.Persz pont most terhes itt is mindenki!Neha a ferjemet sirva hivtam fel,hogy megint meg jott es ,h benak vagyunk....
Ne add fel!Lehet csak az a baj ,hogy nagyon akarjatok.
Sztm nalunk is igy volt es ma + teszteltem mar 2x!!!!!!!!!:-)
Tavaly elveszitettunk 1 babat es december ota nagyon hosszu idonek tunt ez a par honap!
En mar a mult honapban letettem rola a ferjemnek is mondtam,hogy majd jon a baboca amikor akar,meg mikor a jo isten is akarja !Es ime!
Most probaltuk ki az ovu tesztet eloszor es sikerrel!
Sok sikert kivanok neked!Es ne gorcsosen akard,mert ennek a projektnek a stresz a legnagyobb ellensege!
Sziasztok! Csatlakozom hozzátok, éppen ma nem kellett volna megjönnie, és persze, megjött. Pedig már teljesen azt hittem a tüneteimből, hogy most sikerült, de megint el kellett keserednem. Nekünk ez volt a 4., tudom nem sok, de éppen elég ahhoz, h.kiborítson. Lassan 34 évesek leszünk és aggódom. Orvosnál még nem voltam, de eljött az ideje, ha elmúlik, meglátogatom.
És ugyanúgy vagyok, mint az előző hozzászólók, h. körülöttem mindenki terhes, ha filmet nézek, ha reklámot, a barátnők, rokonság, ismerősök... Irigy nem vagyok, viszont rettenetesen szomorú!
Az 5. válaszolótól kérdezem, h.melyik és milyen ovu tesztet használt? Én a törpe mikroszkópot vettem, de az nem vált be.
A 6. válaszoló vagyok.
Szia. én 11 hónapja próbálkozok. de semmi:( már a végső elkeseredés határán vagyok. olyan rossz, hogy másoknak van már 2-3-... gyereke, de nekem nem:( ez annyira rossz. nekem meg az első sem sikerül. és amikor megtudom, hogy valaki a környezetemben az, akkor elképzelem, hogy ugrok le egy hídról. mindig amiikor a tesztet csinálom reménykedő szemmel vizsgálgatom, hátha ott a csik csa rossz a szemem, vagy ottvan csak halványan. de semmi. tudom, 11 hónap nem sok, de nekem 11 évtizednek tűnik:(
annyit álmodozok, hogy a karomban tartom. meg minden:8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!