Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyakran fordul elő,...

Milyen gyakran fordul elő, hogy teherbeesés után még a következő menses megjön és csak az azutáni nem?

Figyelt kérdés
Tehát ha legutóbb még megjött, azóta no sex, most viszont késik ( még csak 2 napot) akkor kell aggódnom?
2012. márc. 14. 05:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha megszokott volt a mensid,tehát ugyan olyan színű,állagú,mennyiségű akkor nem kell aggódni!
2012. márc. 14. 07:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod, az sűrűbben előfordul, hogy késik, mint az hogy esetleg terhesen megjön. Ha mégis az utóbbi áll fenn, nagy valószínűsége van, hogy méhen kívüli. De szerintem csak simán késik, késhet akár egy hetet is.
2012. márc. 14. 07:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát most hogy mondod sűrűbb és sötétebb is volt, meg talán nem is tartott addig mint szokott. Meg nekem nem szokott késni soha. 3 éves kapcsolatot lezáró utolsó szex volt, nem tudom mit csinálnék ha ebből becsúszna egy baba:(
2012. márc. 14. 08:43
 4/12 anonim ***** válasza:
ez rosszul hangzik, reméljük nem baba... :-( viszont ha az előző ciklusból lenne, akkor már leugrana a csík a tesztről, csinálj egyet! Ha negatív lesz, megnyugszol, egy napon belül megjön a mensid és hamarabb rendeződik minden!
2012. márc. 14. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok!

Hát ciklusomként is eltér a menstruáció!

Tehát nekem egyik hónap Niagara,a másikban meg azért cserélek 4 óránként tampont mert nem higiénikus ha bennem álldogál fél napot!

Szóval nem megszokott alatt azt értem,hogy pl 5 helyett 2-3 volt és az is csak baránzgatás vagy esetleg nagyon kevés rendes vérzés!

Az nem jelent semmit hogy mindig pontos volt!

Én 2001 óta menstruálók percre pontosan mindig(!!!) és tavaly augusztusban még is felborult a ciklusom hossza!Nem sokkal de hol később hol hamarabb jön meg!

Tényleg a legjobb ha csinálsz egy tesztet és megnyugszol!

Sok szerencsét és írd meg az eredményt!:)

2012. márc. 14. 09:01
 6/12 A kérdező kommentje:
No para. Megjött. Biztos csak a streszz miatt csúszkált, és rápaárztam. Talán kicsit szerettem is volna, mert az egy lehetőség az újrakezdésre.
2012. márc. 14. 12:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Basszus és ahogy tegnap megjött, mára el is múlt... És feszít a hasam...
2012. márc. 15. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:

1 vagyok!

Reggel pisilj egy pohárba,rakd félre,szaladj el egy gyógyszertárba és vegyél egy tesztet!

Ez így tényleg eléggé babára utal,de még mindig lehet hogy csak a stressz!

Majd írj hogy mi újság!

2012. márc. 15. 20:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Na, ezt jó hogy mondod pont ezen gondolkodtam, hogy ha holnap veszek tesztet akkor csak holnapután tudom reggeli első pisivel megcsinálni... Eszembe se jutott, hogy félre is lehet tenni. Beszéltem annyuval, azt mondja neki még háromszor megjött, miután terhes lett velem... Bakker, be vagyok azért szarva. Majd megírom mi van, őszintén szólva azt sem tudom melyik eredménynek örülnék jobban. Milyen tesztet érdemes venni?
2012. márc. 15. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok!

Na mi a helyzet?Vettél tesztet?

Annyira izgulok!:)

(Azért ne akarj pozit hogy újra kezdhesd!Ha már szakítottatok annak oka volt és egy gyerek ne hogy azt hidd hogy össze tartó erő..legalábbis tartósan biztos nem!)

2012. márc. 16. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!