Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu tesztem pozitív lett....

Az ovu tesztem pozitív lett. Akkor ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Február 19.-én volt a menstruáciom utolsó napja. Pajzsmirigy problémák miatt elég rendszertelen volt a havim, de az utolsó kettő már beállt 28 naposra. A ciklus.hu 3.ára tette a peteérést és elvileg 17-én kell megjönnie. A párommal 7.-én voltunk együtt. Most kezdtünk el próbálkozni és azt gondoltam, hogy lecsúsztunk a "jó" napokról. Viszont azt olvastam, hogy az ovulációs tesztek a terhességet is előrejelzik. A teszten a két csík között minimális különbség van.

2012. márc. 13. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez semmit. Akkor pozitív ha totálbrutál erős mind a két csíkod. Én rengeteget teszteltem, és produkálhatsz ilyet mint írtál pl a 22-ik napon reggel, este meg már halványabb, ez nem mérvadó. Az LH szint ingadozik, és peteérés idején szárnyal magasba, pont ezért a nagyon erős csík.

Egyébként igen, jóstesztelésre is kiváló, de csak akkor ha van egy nagy csomag teszted és nem sajnálod egymás után minden nap ugyanakkor legalább 3-4 napig letesztelni, mert ha fokozatosan erősödik, az már jó jel. :)

TSH-d mennyi?

2012. márc. 13. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja kihagytam. Feltétlen próbálkozzatok!!! Sosem lehet tudni!! Nálunk a 24-ik napon volt pozitív (nem is gondoltam, mivel normál ciklusaim voltak), megpróbáltuk, és a kisfiam sült ki a dologból. :)

Sok sikert!

2012. márc. 13. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

szio

kalkulátorom szerint lehet kisbabát vársz.

a ovu tesztet gyakran használják jóstesztként is korai terhesség megállapítására,mert a jósteszt ( ovuteszt) magas LH szintet tartalmaz ami hasonlít nagyon nagyon a HCG-re

szinte ugyanaz.

és ha neked pozi hát lehet reménykedni

én javaslom hogy a napokban reggeli első pisiből 10 es érzékenységűvel tesztelj rendes terhességi tesztből, és ha pozitív akkor bizony kismama lettél :)

egyébként itt a link, én nekem bevált ez a kalkulátor:

[link]

már beírtam az adataidat, olvasd el

szia !! 2 éves kislány és 6 hetes pocaklakó anyukája

MAJD MEGÍROD MI LETT AZ EREDMÉNY???

2012. márc. 13. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy most? Mert jóstesztelni reggeli első vizeletből kell. De nem mindig jelez jól sajnos, szóval hiába 2 csíkos, nem 100%, hogy tényleg baba van.
2012. márc. 13. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! A TSH legutóbb 3,76 volt de akkor megemelték a gyógyszeremet.

Most este csináltam a tesztet. Igazából csak kíváncsiságból. Nem vártam, hogy pozitív lesz:).

Azért csodálkoztam rajta, mert 7.-e óta nem telt el annyi idő, hogy beágyazódhatott volna. De nem valószínű az sem, hogy most van peteérésem. Semmilyen tünet nem utal terhességre. Már van egy kisfiam, és amikor vele lettem terhes, szinte azonnal volt hasszurka, és mensis görcs.

2012. márc. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!