A BMC-be Dr. Szűcs Zoltánról vannak tapasztaltok, vélemények? Nagyon érdekelne.
Szia!
Én(mi)is oda jártam a Szűcs dokihoz!Az első találkozás nem hozott nagy szimpátiát.De azért szorgalmasan követtük az utasításait.De idővel ahogy folyamatosan jártunk hozzá,megkedveltem!Engem nagyon profin kezelt,megbíztam benne így mindenben hallgattam rá.A második inszemünk sikeres volt,most volt egy éves a picink!
Olyan sokan vannak a BMC-ben,hogy gondolom nem sok idejük van jópofizni mindenkivel!De szerintem nagyon profik!
Én ajánlani tudom nektek!
Köszönöm a gyors választ. Ami igaz, az igaz, nem túl bőbeszédű, de nem is azért megyünk, hogy lelkizzünk. Mi tegnap voltunk először, megmondta, milyen vizságlatok kellenek, mikor stb. Úgyhogy most neki vágunk. Szóval a 2. inszemetek sikerült? Mi még addig semmit nem tudunk, amíg a vizsgálatok meg nincsenek, ami kb. 1 hónap, utánna ülünk le megbeszélni a Doktor Úrral a továbbiakat. Mesélnél még Nekem, mi hogy zajlott? Nagyon kiváncsi lennék rá. Priviben is szívesen vennélek. Esetleg telefonszám csere? Köszi és nagyon boldog Babázást Nektek.
Marcsi :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!