Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a különbség a bulémiás...

Mi a különbség a bulémiás terhes nő között, és a vészesen sokat hányik a terhesség ideje alatt levő kismama között?

Figyelt kérdés
Ugyanis: előre leszögezem,hogy NEM vagyok bulémiás!! és a terhességnek is csak az első harmadában vagyok..viszont sokat vagyok rosszul szagoktól,sokat émelygek,és gyakori a hányás is,amikor is ugye minden amit bevittem a szervezetembe távozik. Namár most.. olvastam neten,hogy a bulémia vagy bulimia az a kisbabára ártalmas,vagy ártalmas lehet.. egy ismerősöm akinek már nagyobb lánya van,szoval ő is bulémiás volt,a terhesség előtt is,és terhesen is hánytatta magát..meg is lett az eredménye,beteg kislánya született,vagyis hogy az egyik lábára furán jár,koraszülött volt egyebek..szoval az érdekelne,hogy aki sokat hányik a terhesség alatt,az ugymond bulémiásnak számit? vagy a szervezet miként különbözteti meg azt,hogy mamagat hányatom vagy pedig,hogy magától visszajön minden? tudom bután hangzik ez a dolog,csak hát ugye aggódó kismama vagyok:) és szeretném,ha egészséges lenne a babám! Szedek vitaminokat,amit lefekvés előtt veszek be,hogy véletlen se jöjjön ki,meg sok gyümölcsöt zöldségeket eszek,ezzel nincs is baj,de pl ha megkiván a szemem egy jó kis spagettit,vagy vmi szaftos akármit,vagy fözeléket,a szám meg a gyomrom már nem annyira kivánja.. :S
2012. márc. 13. 16:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért arra figyelj, hogy amint lesz gusztusod, egyél kiegyensúlyozottan, hiszen lehet, hogy most azt gondolod, nem baj, de a babádnak életerős anyucira van szüksége, és a szoptatáshoz is kell az energia jócskán...

Szóval csak vigyázz magadra is, és jó pocakosodást!

2012. márc. 13. 17:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,és vigyázok igérem!!! ;)
2012. márc. 13. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Már leírták, de megerősítem én is:

Te nem szándékosan csinálod, nem tehetsz róla, ez gyakran előfordul.

Én a lányommal a 12. hét körül lehettem talán, mikor egy teljes hétig szinte semmit nem tudtam enni, mert minden visszajött.

A legrosszabb, hogy többször előfordult utcán is hogy nem bírtam visszatartani...

Utána leritkult heti, kétheti alkalmakra, meg még a 6-7 hónap körül volt 1-2 alkalom.

Nekem amúgy segített a Magne B6, többen írták itt, hogy nekik nem használt, de egy próbát megér.

2012. márc. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!