Miért van az hogy menzesz után 1 héttel ugyan ugy fent van a hőm 36.9-37.1. Valami bajom lehet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 09:20
2/12 A kérdező kommentje:
sajnos görbét nem vezetek,de a menzeszem elég fura volt és ezért mérem minden reggel a hőmet.
2012. márc. 13. 09:27
4/12 anonim válasza:
Mit takar az, hogy furán jött meg? Kevés volt, és rövid ideig tartott? Lehet, hogy csinálnod kéne egy tesztet, hátha mégis baba van a dologban, mert a hőd tényleg magas, ilyenkor már le kellett volna esnie.
5/12 anonim válasza:
1 vagyok!
Én úgy tudom,sok helyen azt olvastam hogy a 37-es hő nagyon babagyanús!
Ha kevesebb,rövidebb volt a vérzésed akkor csinálj tesztet!
Szerintem egy 10-es érzékenységűt ma is csinálhatsz!
Írd meg az eredményt!:)
6/12 anonim válasza:
Mindenképpen tesztelj egyet. Lehet baba van a pocakban, mert a magas hő és a kevéske, rövid ideig tartó vérzés is erre utal. Drukkolok neked!!!!
Írd meg mi lett!!!
7/12 A kérdező kommentje:
2012. márc. 16. 19:06
8/12 anonim válasza:
Nézd meg ezt az oldalt!
És menj lefelé,kb a feléig majdnem tekerd le és ott lesz egy olyan cím hogy:
"Pajzsmirigy befolyása az ébredési hőmérsékletre"
Azon belül ott lesznek a nagyon magas és nagyon alacsony alaphő kiváltó okai!
1 voltam!:)
9/12 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm de abban 100%-ig biztos vagyok hogy a pajzsmirigyemnek nincs baja,mert 1 hónapja nézték és semmi olyat nem találtak amitől ennyire magas lenne a hőm.
2012. márc. 17. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!