Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyire "fájt" a hasa...

Kinek mennyire "fájt" a hasa mikor terhes volt?

Figyelt kérdés
5+5 hetes terhes vagyok de éjjel annyira fájt a hasam, hogy már a sírás határán voltam. Nektek mennyire fájt? Mit éreztetek? Ez normális?
2012. márc. 13. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem nem konkrétan a hasam fájt inkább oldalt az inak.Néha csak nagyon lassan ment a felülés az ágyból.A tiéd aránylag még kis terhesség sok kismama ilyen idősen még észre sem veszi,hogy állapotos.Ha valóban ilyen erős fájdalmaid vannak,vagy esetleg görcsölsz,inkább keresd fel a nőgyógyászt és,majd ő megmondja,hogy mid is fáj egészen pontosan.

Kitartás és ne stresszelj rá nagyon,mert ilyenkor sok minden változik a testedben.Húz,von tol nyom feszít.:)

2012. márc. 13. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem inkább menzesz szerű görcseim voltak, de soha nem fájt annyira, hogy a sírás határán legyek. Szerintem keresd fel a dokit, ő okosabbat tud mondani. Nem akarlak megijeszteni, de nem lehet, hogy vakbél gyulladásod van, és azért fáj ennyire? Azóta jobban vagy?
2012. márc. 13. 08:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Reggelre mintha semmi nem történt volna.Elmúlt minden :) Biztos terhes vagyok, voltam már vérvételen is. Csak nem értettem éjjel miért fáj annyira. Eléggé vékony testalkatú vagyok(47kg), lehet azért fájt jobban...vagy nem tudom! Dokihoz csak 2 hét múlva megyek. Köszönöm a válaszaitokat. Amúgy én már 2 hete is éreztem mintha meg akarna jönni...szúrt stb. Nem értem miért írtad,hogy ennyi idős terhesen nem kéne éreznem.Hiszen most tágul a méhem is..de köszi a választ
2012. márc. 13. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az elején nem fájt, csak éreztem, hogy nyúlik. Most viszont a 31. hétben vagyok, s múlt éjjel azt hittem, hogy megszülök, úgy fájt a bal oldalon. Szerintem a baba elnyomott valami ideget vagy eret, de borzasztó volt. Tágul a méhed és a csontjaid, de azért kérdezz rá a dokinál. Jó babavárást!
2012. márc. 13. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát azért közel 6 hetesen az ember lánya már általában tudja, ha terhes...

Szerintem ha tényleg nagyon-nagyon fáj, akkor azért beszélj a dokiddal, ő biztos meg tud nyugtatni. Esetleg szedjél MagneB6-ot, abban nem olyan sok a Mg, de azért van, enyhíti a görcsöket, szerintem egyébként csak nő a méhed, nyúlnak a szalagok stb.

2012. márc. 13. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Görcsölgetett, meg húzódott is, főleg a legelején, a 8. hétig elmúlt, ha jól emlékszem. A magnézium is sokat segített benne! Azért említsd meg a dokidnak.

31 hetes kismama

2012. márc. 13. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak kis szurkálásokat éreztem, fájdalomnak nem nevezném. Normálisak a mensis görcsök, de az, hogy ennyire fáj, nem biztos, hogy az. A vékony testalkatnak pedig semmi köze ehhez. Ha még előfordul, hogy ennyire fáj, azért menj el hamarabb dokihoz.
2012. márc. 13. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon erős menstruációs görcs-szerű görcseim voltak, órákig folyamatosan, aztán jobb lett, aztán meg megint. És ez - kis kihagyásokkal - a 20. hétig így ment. A doki mondta, hogy ez főként alkati kérdés. Csak magne b6-ot tudtak ellene javasolni, illetve alkoholt (komoly, a dokim és a helyettese is egyértelműen mondták, hogy ilyenkor egy korty konyak vagy néhány korty bor segít legjobban, nem árt a babának, a kórházakban is alkoholos infúziót kap a nagyon görcsölő kismama).
2012. márc. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!