HA valaki kisbabát vár az első hónapokban milyen tünetek lehetnek ami babára utal?
Figyelt kérdés
Mikor kezd az ember szédülni, émelyegni? Nekem kb. 5 nap múlva nagyon nem kéne megjönnie, de néha úgy érzem, hogy nagyon szédülök, és a fejem is fáj! A számban érzem néha azt a fura ízt, mintha cigiztem volna, és a hasam is szúrkál néha-néha, sőt néha még ezt az érzést a hüvelyemben is érzem. Várom a válaszokat!2008. ápr. 12. 13:34
1/7 anonim válasza:
a hőd mennyi?
amugy nekem is ezek voltak és kiderült hogy baba van a dologban. ha akarsz irhatsz privit.
2/7 A kérdező kommentje:
A hőm már 6 napja 37 és 37,1 között van! mit gondolsz lehet baba?
2008. ápr. 12. 13:40
3/7 anonim válasza:
persze lehet baba. jo a hőd.Minden esélyed megvan .Rendszeres a ciklusod?
4/7 anonim válasza:
nekem pl a számban rosdás izt éreztem. neked ilyne nincs?Meg aztán neméreztem menzis érzéseket. De a mellem sem fájt meg hányingerem sem volt.Ezek nekem később jöttek ki a nemvárt menzitől kb. 2-3 hétre.
5/7 anonim válasza:
Nekem szinte a beágyazódástól kezdve hányingerem volt, de a legfeltűnőbb a melleim növekedése és feszülése volt. Pár hetes terhesen már hozzá se lehetett érni a melleimhez, annyira fájtak. A hőmet én nem mértem, de a hasam szurkált, azt hittem, meg fog jönni, de nem.
Most 27 hetesek vagyunk!:-)) Sok sikert a babához!:-))
6/7 anonim válasza:
Nekem a mellem fajt borzalmasan,a hasam fel volt puffadva,es a gyomrom olyan szinten egett,h az nem igaz.
Es ereztem ,h mindjart megjon,de ez az erzes kb.a 10 hetig nalam eltartott.
Nagyon drukkolok,h babas legyel!!!
19 hetes kismama
7/7 anonim válasza:
Nekem rossz volt a közérzetem, hányingerem volt és nagyon fáradékonyá váltam az első trimeszterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!