Volt már arra példa, hogy valaki teherbeesett és az első hónapokban semmilyen tünete nem volt?
szia!
Ez nagyon változó. Van , aki aztán tényleg nem érez semmit , tök jól van, a másik már az első napokban rosszul van mindentől, émelyeg. Van akinek felpuffad a hasa, van akinek bőségesebb a folyása, vannakinek szúr a méhe, feszül a melle.... szines dolgok ezek. Egyedüli jel talán az lehet , ha kimarad a havi vérzés. De ez se tutizsáz jel, van amikor megtréfál a természet és ha nem is a szokásos vérzés , de vérezgetés van. Egyszóval: lehet az , hogy valakinek nincs tünete.
Mennyivel rövidebb ideig? Mennyi volt régen és mennyi lett, mikor babás lettél? :)
bocsi az offért.
Hát én holnap leszek 6 hetes,de nem sok mindent érzek.
A 31. nap óta csináltam 2 naponta teszteket és egyre erősebben pozitív.
Annyi van, hogy kicsit fáradtabb vagyok, és elég sok a pattanás a homlokomon. Amúgy semmit nem érzek.
Remélem nem baj.Még étvágyam sem más, mint amúgy...
Hasszurka van még néha, és kedden megyek a megyeibe, remélem megnéznek uh-gal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!