Van esély rá hogy késői peteérésem volt? Mikor csináljak új tesztet, ha nem jön meg? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg! Segítsek rá palástfűteával hátha? :D
A múlt hónapom elég zűrös volt mert költöztünk, így se a hőmet nem tudtam mérni, se azt nem jegyeztem fel, hogy mikor voltak együttlétek! Egyet tudok az a 19. ciklusnapon volt! :) ennyi maradt meg..
Az előző ciklusaim 24-25 napra alakultak, de úgy, hogy előtte minimum 1-2 nappal már pecsételtem! Most sehol semmi és a 26odik napomat írom...
Csináltam tesztet, de igazából én negatívnak mondanám, mert igaz én láttam rajta egy igen halvány rózsaszín csíkot, de azt rajtam kívül senki sem látta. :)
Ha akkor teherbe estem a 19. napon akkor ugye most az pont egy hete volt most lehet a beágyazódás? Akkor még ne is csodálkozzak ha negatív a teszt! :) Mikor csináljak újat, ha nem jön meg?
A peteéréshez képest számolj 14 napot és csak utána csinálj tesztet!!! Mert peteérés után egészséges szervezetnél 14 nap után jön meg. Szóval csak a 34. napon csinálj tesztet, ez még korai volt! A palástfűről meg annyit, hogy nekem (szerintem az) segített, én elkezdtem inni két nappal pé után(egy csészével egy nap)! Meg szedtem E-vitamint minden másnap(a többin multivitamint) és abban a hónapban összejött a babánk és szép vastag nyálkahártyám lett! Szóval légy türelmes, még van egy heted a nemvártig! :)
17hkm
Nagyon köszönöm, hogy írtál, már nagyon ideges vagyok.
7. hónapja próbálkozunk a babával, de eddig mindig megjött nagyjából pontosan és előtte tényleg már 1-2 napig pecsételtem is... most meg már ez a 3. nap hogy nem jön és akkor a pecsételést nem is számolom..:)
Türelmes leszek, mert tök feleslegesen nem fogok teszteket csinálni! Viszont a teát elkezdem inni, még szerintem pont segíthet, és vasárnap én csinálok egy új tesztet! Egyébként tényleg nagyon fáj a hátam már most 2 napja...
Nagyon köszönöm a választ!
Puszika
Megírom hogy mi lett végül az eredmény!
Nem Én válaszoltam eddig, de drukkolok!
Nekem még egy hetet kell várni hogy tesztelhessek. :S
Írd majd meg,h. sikerült! ++
Kepzeljetek megjott igy 5 nap utan... :( de nem baj igy egy nappla korabban tudtam meg az eredmenyt...
koszonom hogy irtatok es en drukkolok... :)
oh :( sajnálom, de jön egy új hónap ;) Fel a fejjel!
Köszi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!