Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély rá hogy késői...

Van esély rá hogy késői peteérésem volt? Mikor csináljak új tesztet, ha nem jön meg? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg! Segítsek rá palástfűteával hátha? :D

Figyelt kérdés

A múlt hónapom elég zűrös volt mert költöztünk, így se a hőmet nem tudtam mérni, se azt nem jegyeztem fel, hogy mikor voltak együttlétek! Egyet tudok az a 19. ciklusnapon volt! :) ennyi maradt meg..

Az előző ciklusaim 24-25 napra alakultak, de úgy, hogy előtte minimum 1-2 nappal már pecsételtem! Most sehol semmi és a 26odik napomat írom...

Csináltam tesztet, de igazából én negatívnak mondanám, mert igaz én láttam rajta egy igen halvány rózsaszín csíkot, de azt rajtam kívül senki sem látta. :)

Ha akkor teherbe estem a 19. napon akkor ugye most az pont egy hete volt most lehet a beágyazódás? Akkor még ne is csodálkozzak ha negatív a teszt! :) Mikor csináljak újat, ha nem jön meg?

2012. márc. 12. 16:55
 1/8 A kérdező kommentje:
meg ma se jott meg...
2012. márc. 13. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:

A peteéréshez képest számolj 14 napot és csak utána csinálj tesztet!!! Mert peteérés után egészséges szervezetnél 14 nap után jön meg. Szóval csak a 34. napon csinálj tesztet, ez még korai volt! A palástfűről meg annyit, hogy nekem (szerintem az) segített, én elkezdtem inni két nappal pé után(egy csészével egy nap)! Meg szedtem E-vitamint minden másnap(a többin multivitamint) és abban a hónapban összejött a babánk és szép vastag nyálkahártyám lett! Szóval légy türelmes, még van egy heted a nemvártig! :)

17hkm

2012. márc. 13. 11:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy írtál, már nagyon ideges vagyok.

7. hónapja próbálkozunk a babával, de eddig mindig megjött nagyjából pontosan és előtte tényleg már 1-2 napig pecsételtem is... most meg már ez a 3. nap hogy nem jön és akkor a pecsételést nem is számolom..:)

Türelmes leszek, mert tök feleslegesen nem fogok teszteket csinálni! Viszont a teát elkezdem inni, még szerintem pont segíthet, és vasárnap én csinálok egy új tesztet! Egyébként tényleg nagyon fáj a hátam már most 2 napja...

Nagyon köszönöm a választ!

Puszika

Megírom hogy mi lett végül az eredmény!

2012. márc. 13. 11:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Azota se jott meg meg 5. napja. Volt ilyen barnazasom, de meg mindig nem lett belole mensi. Holnap reggel tesztelek. Ez a 7. honap hogy probalkozunk. Szerintetek?
2012. márc. 15. 10:22
 5/8 Nikolett_'90 ***** válasza:

Nem Én válaszoltam eddig, de drukkolok!

Nekem még egy hetet kell várni hogy tesztelhessek. :S

Írd majd meg,h. sikerült! ++

2012. márc. 15. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hááát, elég babagyanús a dolog! :) Drukkolok, és kíváncsian várom a holnapi tesztedet! :)
2012. márc. 15. 17:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Kepzeljetek megjott igy 5 nap utan... :( de nem baj igy egy nappla korabban tudtam meg az eredmenyt...

koszonom hogy irtatok es en drukkolok... :)

2012. márc. 15. 18:19
 8/8 Nikolett_'90 ***** válasza:

oh :( sajnálom, de jön egy új hónap ;) Fel a fejjel!

Köszi:))

2012. márc. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!