Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a 8. napon vagyunk együtt...

Ha a 8. napon vagyunk együtt van esély babára? Vagy még korai? 28naposak a ciklusaim.

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor ELVILEG a 14. nap körül van peteérésed. Szóval nem túl valószínű, hogy a 8. napon összehoztok egy babát, de nem is 0%az esélye!
2012. márc. 10. 15:30
 2/11 csc válasza:
14.nap a legesélyesbb h megfogan,de előtte 2 és utána 2 nap is sanszos.Mi pont a 14. napon voltunk együtt a párommal,az ovros azt mondta ezen a napon 100% H FIU LESZ.Szerencsésnek éreztem magam,fiut szerettem volna nagyon.Most 2 honapos a kicsim,nagyon imádom!
2012. márc. 10. 15:37
 3/11 anonim válasza:

Csak, akkor 0% az esély, ha valamelyikőtök terméketlen.

Amúgy a spermium több napig is életben maradhat a méhben és lazán kivárja a peteérést! amennyiben mindig 28naposak a ciklusaid, minimális az esély a babára. De, ahogy a lottónál, itt is bármikor bejöhet. Szerintem ne kockáztass:)

Egy abortusz árán többszáz óvszert lehet vásárolni, ami a legfontosabb részletekben(if you know what i mean)

2012. márc. 10. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem nulla az esélye, de elég minimális. 28 napos ciklusnál a 14. nap körül van az ovuláció, ahhoz, hogy a 8. napi együttlétből baba legyen, legkésőbb a 11. nap kellene ovulálni.
2012. márc. 10. 15:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem baj ha becsuszik megtartanánk.Utána rá 1 napra olyan furán szurt a hasam.Nem lehetett spontán peteérés?
2012. márc. 12. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:

32 naposak a ciklusaim.

Harmadik pocaklakóm a ciklus 7. napján "készült". Bár szerintem csak a 11. nap körül lehetett a peteérés, de ezt persze bizonyítani nem tudom. :o)

Minden esetre lány lesz...

Ja, és annyi hozzá, hogy közel 7 éve hőmérőzöm, és a ciklus 13. napjánál korábban eddig még SOHA nem volt peteérésem.

2012. márc. 13. 17:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi,ez elég biztató.
2012. márc. 13. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Bíztatlak én is :) A második kisfiam az uh szerint a ciklusom 3. napján fogant... na ezt kapjátok ki... Elvileg nem kizárt, mert a mensi épp a párom szülinapján jött meg, káromkodtam is egyet, de mivel gyenge volt, a 3. napon már "beadtam a derekam". Úgyhogy a 3. napon is teherbe lehet esni... :D
2012. márc. 14. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is 28 naposak a ciklusaim, de nekem szinte mindig a 15. napon van peteérésem.
2012. márc. 14. 12:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Az utobbi 2 napban olyan álmos vagyok,hogy le kellett feküdnöm aludni.Gondoljátok hogy már érezhetek valamit?Vagy csak tavaszi fárattság?Ja és tegnap valami rózsaszines volt a bugyimon.Hogy az mi lehetett?Azóta még csak 7nap telt el!
2012. márc. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!