Nálatok mennyire aktívak a (leendő) apák a babaprojectben? Hogy élik meg?
Nem értem mit kéne csinálnia?
Ugyan úgy és ugyan annyit szexelünk mint eddig csak épp nem védekezünk!
Eszem ágába sincs "terrorizálni" az én részemmel!
Max elmesélek neki egy két érdekességet amit olvasok,vagy látok...esetleg érzek!Aztán ennyi!
Az hogy bármit is "bevessek" rajta vagy hogy kényszerítsem valamire szóba se jöhet nálam!
Én elfogadom hogy ő férfi és bár mindenben mellettem áll és számíthatok rá,nem érzem szükségét hogy akár napi szinten belerángassam a "hülyeségeimbe!"
Elég ha kettőnk közül én aggódom a semmin!:)
Legalább is egyenlőre így fogom fel,még nagyon az elején vagyunk!
Aztán majd később(de remélhetőleg nem lesz később) biztos kibukom,meg habzó szájjal óra bérbe fogok pisilni az ovutesztekre,meg gyertyába vágom magam minden "meghitt együttlét" után,de most még élvezem ezt az új helyzetet és kíváncsian várom a végeredményt a hó végén! :)
Kedves Harmadik! Aki még csak most kezd próbálkozni, annak talán furán hangzanak a praktikák. Mi 6 éve nem védekezünk, hormonkezeléseken és egy vetélésen is túl vagyunk, úgyhogy mi már minden szalmaszálba kapaszkodunk. A férjem nagyon kedvesen és őszintén érdeklődik az ovutesztek eredményeire, hőgörbémre, és a méregtelenítő teákat és nyers fürjtojást is lelkesen issza. :)
Második és Negyedik válaszoló! Pontosan miben van benne? Miket próbáltatok? :) Ha szabad...
Jaj Kedves Kérdező eszem ágában nem volt megbántani,ne haragudj!
Azokat akik ennyit próbálkoznak,nagyon becsülöm és elhiszem hogy tényleg mindent bevettek!
Azért is írtam hogy majd később valószínű én is ezt fogom tenni!De tőlem annyira távol állnak ezek egyenlőre (hál istennek)és remélem ez így is marad!
Egyébként nagyon sok nő már az elején elveszti a fejét és határok sem léteznek így szépen kitolnak saját magukkal!
Szóval tényleg,még egyszer mondom hogy le a kalappal a kitartásotok előtt és kívánom hogy minél hamarabb össze jöjjön a baba!
Szép estét!
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!