Mi lehet velem? 7. -ere nem vartam,5. -etol barnaztam, mensi helyett, ami mara el is mult.8. -an csinaltam egy tesztet, ami negativ lett. Erdemes tesztelnem vagy valami mas lehet a dologban?
Figyelt kérdés
Enyhe szurkalasokat ereztem a petefeszkemnel,meg esetleg tegnap egy kis szedulest(ha nem bemagyaraztam magamnak). Mar nem tudom mire gondoljak. Melleim nem erzekenyek(ezt csak azert irom ide,mert lattam,hogy elso tunetek kozott jelentkezik terhesseg eseten).2009. jún. 10. 12:48
1/8 anonim válasza:
ha nem lesz továbbra sem mensi akkor érdemes később is tesztelni ha negatív akkor irány az orvos
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Szerintetek mikor teszteljek megint? Nagyon meg vagyok zavarodva.
2009. jún. 10. 12:53
3/8 anonim válasza:
Kettő naponta duplázódik a Hcg hormon szintje, amit mér a teszt. Szerintem 2 nap múlva már kell mutasson valamit. Az, hogy a melleid nem érzékenyek, nem jelent semmit. Nekem az egész terhesség alatt egyszer sem voltak érzékenyek. Sőt, semmi tünetem nem volt.
4/8 A kérdező kommentje:
A teszt mar megvan,nagy a kisertes,de megprobalom kibirni meg azt a 2 napot,es remelem mast mutat,mint elozoleg. :) De nagyon felek,hogy valami mas van a dologban:(
2009. jún. 10. 13:01
5/8 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van esetleg mas tippe,mi lehet,szivesen meghallgatom. :(
2009. jún. 10. 13:30
6/8 anonim válasza:
Szia. Én is 7.-re nem vártam, eddig egy nagyon pici barnás folyásom volt, de még nem csináltam tesztet. Van egy barátnőm, akinek egy kicsit meg is jött és nem is gondolta, hogy terhes, aztán csinált egy tesztet és pozitív lett. Szerintem várj még a hétvégéig és csinálj még egy tesztet. Sok sikert
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso,en is szivbol remelem,hogy pozitiv teszted lesz:)
2009. jún. 11. 12:55
8/8 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett. Drukkolok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!