Mikor volt peteérésem? Szerintem a 25. ciklus napon.
2012. márc. 9. 08:06
1/4 anonim válasza:
Biztosan nem akkor, amikor behúzta a program. Eléggé egyhangú a görbéd. Az ovuteszt és a hasszurka arra utal,hogy 25-e, de ez nem egyértelmű. Fentebb kellene még mennie a hődnek!! Amúgy látom be van jelölve alul a Closty a 29. napon, azt miért szeded?
2/4 anonim válasza:
A closty gyógyszert a menstruáció 3. vagy 5. napjától (doki függő) kell elkezdeni szedni öt napig.
A görbéd elég cikk-cakkos, tényleg mire szeded a clostyt és miért ilyen későn szeded.
A kérdéseimet nem bántásként tettem fel, csak így hátha jobban tudunk segíteni:)
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Félrekattintottam, azért mutat clostit. Bocsi. :) Utro akart lenni. :)
Akkor szerintetek is megvolt az ovu?
Köszi.
2012. márc. 9. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!