Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy kis problémám?

Van egy kis problémám?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy nem jött meg a mensim de használtam olyan hormon mentes kúpot védekezésként. Február 6-7-én volt meg utoljára és kb. már olyan 4-5 napja késik. Március 5-6-án kellet volna meg jönnie és azóta semmi. De vettem 3db tesztet meg csináltam olyan 6-án de a második csík nagyon halvány de alig észre nem vehető aztán 7.én is csináltam egyet az már kicsit erősebb volt de még mindig halvány az talán már látható valamennyire. 4,5 hónapja született a kisfiam és már volt kb. 3 mensim ami 28.napra jött meg normálisan pontosan. Tudnátok segíteni hogy mitől lehet ez hogy nem jött még meg, vagy esetleg mikor forduljak dokihoz. Hát nem igazán vannak tüneteim de ha ebben is tudnátok segíteni mik azok a tünetek vagy testi tünet van a mensi ki maradáson kívül.
2012. márc. 8. 12:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Miért kérdezed? Valami probléma van?
2012. márc. 8. 14:00
 22/28 anonim ***** válasza:

Ja bocs, 100 nőből a 35, a 100 lemaradt.

A Pearl Index egy mutató, ami a különböző fogamzásgátló módszerek hatékonyságát írja le.

Mindig 100 nőt vizsgáltak egy éven át...

2012. márc. 8. 14:01
 23/28 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom hogy nincs se milyen 100%-ig megbízható módszer.
2012. márc. 8. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Kérdező 14:00

Probléma? Mire érted? Arra, hogy megkérdeztem a korodat?

2012. márc. 8. 14:16
 25/28 A kérdező kommentje:
Bocsi ha megbántottam valakit nem akartam megbántani senkit.
2012. márc. 8. 14:34
 26/28 anonim ***** válasza:

Megkaptam a privát üzit, igen, jó helyre jött, én kérdeztem a korodat. :) Csak azért, mert írtad, hogy "fiatalabb vagy a szokásosnál". A 20 év azért nem olyan extrém eset. Anyukám is 20 volt mikor én születtem és nagyon nagyon jó a kapcsolatunk, hiszen ő is fiatal, fiatalos. Én 26 vagyok és most dolgozunk azon, hogy babánk legyen. (Bár én 2-3 éve sem bántam volna.)

A kérdésedre válaszolva: valóban érdemes lenne konzultálni a dokiddal. A pici fiadhoz gratulálok, jó egészséget kívánok!

2012. márc. 8. 15:14
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszi aranyos vagy meg mindenki aki válaszolt. :)

Szerinted ha holnap el megyek akkor tud már valamit mondani az orvos talán ki tudja tapintani vagy ultrahang? Esetleg látnak valamit az ultrahangon.

2012. márc. 8. 15:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! Mivel még csak 5-6 napja késik, látni nem sokat fog, maximum a petezsákot. Gondolom elküld vérvételre, ami majd jobban megerősíti a terhesség tényét.
2012. márc. 8. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!