Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy kis problémám?

Van egy kis problémám?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy nem jött meg a mensim de használtam olyan hormon mentes kúpot védekezésként. Február 6-7-én volt meg utoljára és kb. már olyan 4-5 napja késik. Március 5-6-án kellet volna meg jönnie és azóta semmi. De vettem 3db tesztet meg csináltam olyan 6-án de a második csík nagyon halvány de alig észre nem vehető aztán 7.én is csináltam egyet az már kicsit erősebb volt de még mindig halvány az talán már látható valamennyire. 4,5 hónapja született a kisfiam és már volt kb. 3 mensim ami 28.napra jött meg normálisan pontosan. Tudnátok segíteni hogy mitől lehet ez hogy nem jött még meg, vagy esetleg mikor forduljak dokihoz. Hát nem igazán vannak tüneteim de ha ebben is tudnátok segíteni mik azok a tünetek vagy testi tünet van a mensi ki maradáson kívül.
2012. márc. 8. 12:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Esetleg ha el megyek holnap már szerintetek tud mondani valamit az orvos ki tudja tapintani vagy esetleg az ultrahangon már látnak valamit? Az a baj hogy császárral szültem és nem tudom hogy mi a kockázata ha meg tartom.
2012. márc. 8. 13:06
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem Te leszel az első, aki kis korkülönbséggel szül császárral. Egy jó orvossal erre van lehetőség.
2012. márc. 8. 13:11
 13/28 A kérdező kommentje:
Talán anyait vettem észre hogy sűrűn megyek ki pisilni, talán többet pisilek 1-2x. Legalább ezen a héten ki mentem 5-10x.
2012. márc. 8. 13:16
 14/28 A kérdező kommentje:
Egy nap bocsi el felejtettem oda írni hogy napi szinten 5-10x megyek ki a 1-2höz képest de amúgy nem vagyok fel fázva mert akkor tudom hogy az lennék mert olyan kor mindig fáj a húgyhólyagom.
2012. márc. 8. 13:19
 15/28 A kérdező kommentje:
Talán fáradtabb vagyok egy kicsit a szokásosnál.
2012. márc. 8. 13:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Én ezt a Patentex oval nevű hüvelykúpot használtam el olvastam pontosan a használati utasítást, betegtájékoztatót. Azt írja hogy a védőfóliát húzzuk szét és vegyük ki aztán helyezzük a kúpot a hüvelybe ujjnyi mélyre úgy mint a tampont. És mi élőt az aktus meg történik akkor várni kell 10 percet ha ez le telt akkor ez elosztódik a hüvelyben. Ha 1 órán belül nem történik magömlés akkor egy újabb kúpot kell fel helyezni hogy ha a készítmény hatása meg marad 2 órán keresztül.
2012. márc. 8. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, ha meg szabad kérdezni?
2012. márc. 8. 13:56
 18/28 A kérdező kommentje:
De én meg vártam a 10percet ahogy oda le van írva pontosan be tartottam az utasításokat és az elkövetkező 1 órában volt magömlése a páromnak amit nem léptünk túl akkor én nem értem hogy hogyan történhetett meg az hogy ez történt velem ha "azt írja hogy 100%os védelmet nyújt".
2012. márc. 8. 13:59
 19/28 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2012. márc. 8. 13:59
 20/28 anonim ***** válasza:

A spermicidek Pearl Indexe 35, ez azt jelenti, hogy azokból a nőkből, akik egy éven át ezt a módszert alkalmazzák, 35 teherbe esik.

Így történt meg.

2012. márc. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!