Lombikbaba-beültetés után mennyit javasolt otthon
pihenni? Hány napot?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 15:48
1/8 anonim válasza:
Látom nem ir senki hozzáértő:(. Én nem tudom, de mintha olvastam volna róla, hogy pár nap pihenés mindenképp kell, csak jót tehet!
2009. jún. 9. 17:52
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, h próbálsz segíteni :) Várom hozzáértők válaszát!
2009. jún. 9. 18:06
3/8 anonim válasza:
Annyira nem mondanám magam hozzáétőnek, de az ismerősöm 3 napot volt otthon és mind 3 visszaültetett petesejt megtapadt, született is 3 tündéri kisfú.
2009. jún. 9. 19:21
4/8 anonim válasza:
Lombikos kismama vagyok, én két napot töltöttem pihenéssel, utána kímélő életmód javasolt, nem feltétlenül jó a 3 hetes fekvés, ugyanis kell a méhnek a jó vérkeringés, amit kellemes és nem megerőltető mozgással érsz csak el. Nagyon jót tesz pl. a friss levegőn való kellemes séta!
2009. jún. 10. 08:43
5/8 anonim válasza:
Szia!
5 hetes lombikos kismama vagyok, nekem azt tanácsolta az orvos, feküdni csak a beültetés napján kell. A következő napoktól már lehet mozogni, sétálni, könnyebb teendőket elvégezni. De ezt a szervezeted úgyis jelzi, ha túlerőltetnéd, akkor le kell pihenni. Az a lényeg tedd azt, ami jól esik. És ami a legfontosabb, próbáld meg maximálisan kerülni a streszt, az a legrosszabb, ami érheti azokat a kis embriókat, amiket őrzöl a pocidban. Tehát, akinek nagyon stresszes a munkája, azt javasolják legyen táppénzen, amíg kiderül sikerült-e. Aztán utána hogy lesz, az is majd kialakul.
Remélem segítettem! M
2009. jún. 10. 09:04
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! Pénteken lesz tüszőleszívás, és a következő hetet itthon töltöm. Ezek szerint elég ennyi pihi :) Csak azt nem tudom, a leszívás után hány nappal van a beültetés?! Légyszi, ezt írja meg valaki! Gratulálok a pocaklakóhoz :)
2009. jún. 10. 15:40
7/8 anonim válasza:
Szia!
9:04-es. Általában a 3. napon ültetik vissza, de valakinek 5 napos embriókat, ez nem tudom mitől függ..
Ma tudtam meg, hogy két babánk lesz, mindkettőnek dobog már a kis szivecskéje!! :)))))))))
2009. jún. 11. 12:34
8/8 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon gratulálok nektek!!! Én is 2-t szeretnék egyszerre, remélem összejön :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!