Valaki mutatna nekem terhességi ciklusdiagrammot?
Figyelt kérdés
Figyelem a hőmet már jó ideje és ebben a hónapban ovu után folyamatosan megy felfelé. Csak reménykedek, de nem tudom, hogy ez jó jel-e.2012. márc. 5. 18:21
1/9 anonim válasza:
Itt találsz sok példagörbét. De ha konkrét kérdésed van, akkor arra is szívesen válaszolok (ha tudok).
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az én görbém valami hasonló.....vagy csak én érzem azt?
2012. márc. 5. 19:18
3/9 anonim válasza:
Egésszen jól alakul a görbéd! Az enyém se lenne szebb!
1.válaszoló
4/9 anonim válasza:
hát azért ez elég szépen megy felfelé a tied
mikorra nem várod?
5/9 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy holnap nem fog lecsúszni....13-ra nem várom. Már nagyon szeretnénl babát!!!Lassan telik az idő!!!!
2012. márc. 5. 21:23
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon gratulálok nektek! Remélem pár nap múlva már a sajátomnak is örülhetek!Ma leesett 1 tizedet a hőm, de amint a tieden láttam ez még nem probléma! A lényeg, hogy tovább ne essen!
2012. márc. 6. 14:01
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok!
A kis hőesés normális egy héttel a pé után. Újabb ösztrogéntermelés van ilyenkor. :)
[link] itt írja. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2012. márc. 6. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!