Ki volt babás, mikor negatív volt a teszt?
Február 29- re nemvártam.
Peteérésem a 12-13. nap körül lehetett, mi a 10-12-14. napon voltunk együtt.
Azóta sem jött meg, ma van a 34. napom.
A 32. napon csináltam két különféle tesztet, az egyik reggeli vizeletből, a másik délutáni. Mindkettő teljesen negatív.
Nem tudom, hogy mire véljem a késést, mert soha nem szokott késni, mindig pontos a ciklusom.
Esetleg a két ciklussal ezelőtti barátcserje bekavarhatott ennyire???
de ez hogy lehet?? Előző terhességemnél ilyenkor már kimutatta...
Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet velem?? Eddig olyan szépen megjött minden hónapban, tudtam rá számítani.
Most meg már a 34. nap, és semmi jele.
Rossmannos teszt volt egyébként az egyik, a kazettás fajta, a másik meg az easy pregnacy. a rossmannos volt a reggeli vizeletből.
én is barátcserjét szedtem és ebben a ciklusban már 3 napja késik...a teszt ugyanígy negatív:(
Szerintem meg fog jönni csak késik,lehet a gyógynövény miatt.
De én utoljára januárban szedtem a barátcserjét.
És már lassan egy hete késik. Ráadásul amikor meg szedtem, abban a ciklusban teljesen pontosan meg is jött.
Ennyi idő elteltével fejtheti ki a hatását?
én is múlt hónapban szedtem,most csak hébe-hóba.
Múlt hónapban pontban megjött,örültem is,hogy így beállította.
Most késik,én erre a gyógynövényre gyanakszom,mert eleve elnyújtott hatásunk van.
Kívánom,hogy tévedjek és babás legyél!!
bocs utolsó válaszoló.
Peteérés serkentő gyógynövény,ciklus szabályozására és pms tünetek enyhítésére szokták szedni.
Az elnyújtott hatás oké, de ennyire??? Hogy az utolsó lenyelt szem óta eltelt 1.5 hónap, és most érezteti a hatását?
Én már nem hiszem, hogy baba lenne, de nagyon zavar, hogy valami így bekavart.
Gondolom már nagyon szeretnétek babát!!! Sajnos velem is eljátszotta a szervezetem, hogy nem jött meg, a teszt mégis negatív volt! Aztán pár napra rá megjött,de olyan is volt, hogy 58(!)napra!Elmentem a dokimhoz, kaptam Norcolutot, hogy megjöjjön. Szerintem nem a barátcserje a "nyúlás" oka hanem, hogy annyira akarod, hogy stresszeled a szervezeted, ahogy anno én is! A nőgyógyászom úgy fogalmazott, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy milyen érzékeny "műszer" ez! :)
Próbálj megnyugodni, szerintem nem baba lesz. Ha mégsem jönne meg, és a teszted továbbra is negatív, menj el egy nőgyógyászhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!