Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már több mint 2 éve nem...

Ha már több mint 2 éve nem sikerül a baba és nem fogunk elmenni semmilyen kivizsgálásra, akkor így már nem is fog sikerülni soha az életbe?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 22:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam a válaszokat,de nem feltétlenül kell orvoshoz mennetek ha még mást nem próbáltatok!

Van ovuteszt,hőmérőzés egyéb otthoni praktikák ami lehet elég ahhoz hogy orvos nélkül babátok legyen!

Azért ha már 30-on felül vagytok és esetleg van valami orvosi problémátok,mégis csak muszáj lesz előbb utóbb orvoshoz menni!

2012. márc. 4. 22:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt az írást:

[link]

2012. márc. 4. 23:10
 13/22 A kérdező kommentje:

Még nem vagyunk 30-on felül. :)

Én amúgy már voltam dokinál, látta, hogy van ovulációm meg már régóta hőmérőzöm is és a görbéimet is látta, és minden rendben volt. Aztán azt mondta, hogy részletesebb kivizsgálást ha akarunk, akkor először a férjemet kéne és utána jöhetek én, mert neki csak annyi lenne a dolga, hogy mintát adjon pohárba...egy nő az meg bonyolultabb, altatás meg minden, azt mondta a doki.

2012. márc. 4. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Azért rá kellene kérdezni,hogy akar-e egyáltalán babát. Mert ez annyira piti dolog,hogy nagyon. Egy gyerekért többet kell majd megtennie.

Nem tudom beszéltetek-e már erről komolyabban, de lehet,hogy nem ártana!

2012. márc. 5. 05:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Írtam neked privit.
2012. márc. 5. 07:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Persze, hogy akar babát. Hiszen már több mint 2 éve próbálkozunk. De csak spontán vagyunk együtt, nem nézzük azt, hogy most mikor kell meg mikor kéne szünetetet tartani. Elég intenzív a szexuális életünk, legalább napi 1-szer mindig együtt vagyunk, de van, hogy többször is...
2012. márc. 5. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Az sem jó, ha túl sűrűn éltek nemi életet. Úgy olvastam, hogy a legideálosabb ebben az esetben 2 naponta.
2012. márc. 5. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:
legideálisabb
2012. márc. 5. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha több, mint 2 éve nem sikerül, akkor azért időszerű már egy kivizsgálás. Lehet, hogy én egy hisztérika vagyok, de ha a férjemmel ennyi ideje nem jönne össze a baba, és nem lenne hajlandó elmenni kivizsgálásra, akkor bizony erősen megkérdőjelezném, hogy tényleg akar-e gyereket.
2012. márc. 5. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, főleg azért, mert a nőnek kell majd kihordania, neki fog fájni, kényelmetlen lenni, neki kell orvoshoz járnia, a kivizsgálás is bonyolultabb és összetettebb, neki kell megszülnie, stb, a férfi meg annyit képtelen tenni, hogy elmegy és kiveri egy pohárba, nézzen már magába..
2012. márc. 5. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!