Ha már több mint 2 éve nem sikerül a baba és nem fogunk elmenni semmilyen kivizsgálásra, akkor így már nem is fog sikerülni soha az életbe?
Szia!
Nem olvastam a válaszokat,de nem feltétlenül kell orvoshoz mennetek ha még mást nem próbáltatok!
Van ovuteszt,hőmérőzés egyéb otthoni praktikák ami lehet elég ahhoz hogy orvos nélkül babátok legyen!
Azért ha már 30-on felül vagytok és esetleg van valami orvosi problémátok,mégis csak muszáj lesz előbb utóbb orvoshoz menni!
Ajánlom figyelmedbe ezt az írást:
Még nem vagyunk 30-on felül. :)
Én amúgy már voltam dokinál, látta, hogy van ovulációm meg már régóta hőmérőzöm is és a görbéimet is látta, és minden rendben volt. Aztán azt mondta, hogy részletesebb kivizsgálást ha akarunk, akkor először a férjemet kéne és utána jöhetek én, mert neki csak annyi lenne a dolga, hogy mintát adjon pohárba...egy nő az meg bonyolultabb, altatás meg minden, azt mondta a doki.
Azért rá kellene kérdezni,hogy akar-e egyáltalán babát. Mert ez annyira piti dolog,hogy nagyon. Egy gyerekért többet kell majd megtennie.
Nem tudom beszéltetek-e már erről komolyabban, de lehet,hogy nem ártana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!