Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? (bővebben alul)

Figyelt kérdés
A barátommal egy hónappal ezelött szexeltünk, és rá 2hétre kellett volna megjönnie, de csak barnás színű váladékom volt, és kicsit görcsöltem..megijedtünk, hogy mégis miért lehet ez, hiszen használtunk óvszert,és szex közben sem adódtak problémák..utána néztem az interneten,hogy mik lehetnek a tünetek, és a hányinger, a fejfájás jelentkezett nálam is. most várom hogy talán megjön hamarosan. Szerintetek a barna folyás az menzesz lehetett, csak valamiért nemjött meg rendesen? Kezdhetek félni??:(
2012. márc. 4. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
majdnem biztosvagyok benne, hogy szép nagy piros betűkkel ki volt írva a kérdés feltevésekor, hogy ha a kérdés terhesvagyok-e jellegű, akkor a gyerekvállalás nevelés/teherbeesés kategóriába tedd fel
2012. márc. 4. 21:38
 2/7 anonim válasza:
szerintem határozott talán
2012. márc. 4. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

TESZT B*ZDMEG TESZT!

FÉLJ

FÉLJ

KAMPÓKÉZ KAMPÓKÉZ KAMPÓKÉZ

2012. márc. 4. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

Ja és vegyél egy szájbab*szott tesztet.

2012. márc. 4. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Teszt és/vagy nőgyógyász....
2012. márc. 4. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Tesztelj.
2012. márc. 5. 06:15
 7/7 anonim ***** válasza:
ostoba vagy,ennyi
2012. márc. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!