Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg fog jönni? Ma vagyok a...

Meg fog jönni? Ma vagyok a 25. napon.

Figyelt kérdés

ma vagyok a 25. napon.

12. napon kaptam repesztő szurit, és rá 1 hétre azaz most héten kedden volt barnázásom. Én azt hittem beágyazódástól van.Ma csináltam tesztet és negativ lett,és este olyan mesi szerüen fájt a hasam, azt hittem meg fog jönni de még eddig nem.

Duphastont szedek a 14. naptól kezdve.Elvileg keddre nemvárom.

Lehetséges, hogy azért fájt mert meg akart jönni de a duphastontól nem jön? Vagy ég lehet terhesség attól, hogy volt ez a mensi szerü fájásom? Elég erős volt, szinte biztos voltam benne, hogy azonnak kibuggyan belőlem ugy fájt.

2012. márc. 4. 13:25
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem is mensis gorcsom van mar egy hete, bele-bele nyilall rohanok is a wc-re de semmi. nekem mar 5 napja kesik. viszont megesett mar joparszor hogy akar egy hetet is kesett es akkor is voltak gorcseim. tehat ez keteselyes dolog. majd ha kesik csinalj egy teztet.
2012. márc. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!