Mit kellene éreznem, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon furának tartom, hogy az ég világon semmit nem érzek. Vagy ez természetes? Hányadik héttől és mit kellene éreznem? Csak azért, hogy jobban odafigyelhessek magamra, az apró jelekre stb....2012. márc. 4. 08:41
1/8 anonim válasza:
Én 17 hetes vagyok ikrekkel és a klasszikus tünetek elkerültek, 6-7. hét körül volt egy kis cicifájás, hasszurka, most megy egy ideje nő a pocim.
Nincs mindenkinek tünete, nem kötelező, hogy legyen.
2/8 anonim válasza:
Nekem semmi tunetem nem volt csak hogy nemjott meg és írtoztam a joghurttol:)
3/8 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem. És én semmitől sem undorodtam, ez szerencsére így is maradt :) A mensi elmaradás utáni első tünetem a pocakom növekedése, majd a babám rugdosása.
4/8 anonim válasza:
5. hettol idegbetegseg, mindenre ugrottam, akkor mar tudtam, hogy ez valami mas, pedig a teszt nem mutatta ki akkor. Utana mensi-szeru gorcsolgetes, nagy faradtsag, 7.hettol hanyinger, hanyas. De a leginkabb szembetuno nekem es a kornyezetemne a folyamatos feszultseg-erzes, mindenre robbantam.
5/8 anonim válasza:
Van, akinek végig semmi tünete, nekem már a teszt előtt volt hányingerem - a 18. hétig, folyton pisilni jártam, és mindig aludtam volna, pedig addig naponta 4-5 órákat pihiztem csak, plusz néha enyhén görcsölgettem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, picit megnyugodtam. És végre egy jel, nem gondoltam, hogy van összefüggés, de én is sokkal többet pisilek, mint régen.
2012. márc. 4. 14:10
7/8 A kérdező kommentje:
És lelkileg? Sírósabbak, érzékenyebbek lettetek?
2012. márc. 4. 14:12
8/8 anonim válasza:
Én igen :D Mindenen kiakadok még mindig :)
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!