Inszemhez és lombikhoz tényleg kell házasság vagy közjegyző előtti élettársi nyilatkozat? Ellenőrzik?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 17:50
1/7 anonim válasza:
Szia nekünk nem kellett. SOTE II-en csinálták az inszemet. A lombikról már én is hallottam.
De az is lehet, hogy kórházfüggő. Kérdezd meg a kezelőorvosod!
2/7 anonim válasza:
Ez nagyon intézményfüggő. A magán kórházakban nem kell, de a "normál" ellátás keretein belül kell a házassági anyakönyvi kivonat és min. 1 év sikertelen próba. Legutolsó infóim ezek. És ellenőrzik.
Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az egy év is megvan és a magán is (Kaáli), de mivel ezek ott is TB alapon mennek, lehet, hogy ott is bekérik... Mindegy, legfeljebb házasodunk :) Köszi a válaszokat.
2009. jún. 8. 18:38
4/7 anonim válasza:
Második vagyok. Megkérdezhetem, hogy melyikőtöknél van a probléma?
5/7 anonim válasza:
Szia, mi épp múlt héten intéztük az együttélési nyilatkozatot inszemhez. Valóban kérték, de nem egy nagy ügy. Okmányirodában van formanyomtatvány hozzá, el kell mennetek mindkettőtöknek egyszerre a személyivel és lakcímkártyával. Pillanatok alatt kiadták a hivatalos papírt úgy, hogy nem is egy helyre vagyunk állandó lakcímre bejelentve ( ideiglenes nincs is). Az ügyintéző legyintett,azt mondta ez nem lényeges, csak írjuk be, hogy kb mikortól élünk együtt. Max fél órát vett az egész igénybe. Egyszerűbb mint a házasság:)))
6/7 A kérdező kommentje:
Második: nálam van a probléma, nem is kicsi, sajnos :(
Utolsó: köszi, jó hír :)
2009. jún. 9. 11:47
7/7 anonim válasza:
Ismét második vagyok. Ha jól tudom, akkor, ha a nőnél van probléma, akkor lehet egyedülálló is. Egy ismerősöm mostanában kezd bejutni egy meddőségibe (magán-Róbert Károly Magánklinika) és ott azt mondták neki, hogy lehet egyedülálló és "teljesen egészséges", de akkor az donorról saját magának kell gondoskodnia. Remélem segítettem és mielőbbi gyermekáldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!