Ez lehet baba? (kép)
Hónap közepén csináltam pár ovutesztet, de mindegyik negatív lett, igy aztán nem is érdekelt annyira, gondoltam, hogy majd jövőhónaptól elkezdek hőmérőzni. Erre nemvárt előtt 4 nappal tojásfehérjés nyákom lett, se mellfájdalom, se semmi, ami mensi előtt szokott.
Csináltam délután egy ovutesztet.
Utána tegnap reggel, és ma reggel is.
Gondoltam kipróbálom jóstesztnek. Ilyenek lettek sorban.
Holnap kéne megjönnie, de nem érzek semmi arra utaló jelet. Kivéve, picit fájdogál, szurkál a hasam.
Szerintetek ez késői pé, vagy baba? Amúgy egész hónapban teljesen negativ lett délután, koncentrált vizeletből, nem ettem, ittam semmit előtte 1-2 órával, most meg a reggeli elsőből ilyen erős. Mi lehet ez?
Ha reggel csinálod, akkor jósteszt, HCG-t mutat, ha du., vagy este akkor ovuteszt, Lh-t mutat!
Ha csak most van pé-d, akkor kitolódik a menzi is..
Azért hajrá!!! :)
Még mindig nem jött meg, múlt hónapban 3-án jött meg. De semmit nem érzek, nem feszül a mellem, pedig szokott. A hasam szurkál, fáj, az meg pont nem szokott :) És sok fehér krémes, testápoló-szerű váladékom van. (bocsánat a részletezésért)
De biztos, hogy már bebeszélem magamnak.
Csak azt nem értem, hogy valószinű, hogy múlt hónapban is ilyenkor pé-m, ha ez az volt, akkor miért jött meg rögtön utána egy-két nappal, a szokott időben a mensim? Most meg miért nem?
Mondjuk múlt hónapban 100%, hogy nem voltunk ovu idején együtt, most meg 2x is. Lehet, hogy most próbál beágyazódni.
ha már a teszt negatív lett, muszáj reménykednem és hinnem valamiben:)
Szia! Csinálj még egy tesztet. Amiket leírtál még lehet baba, a képek alapján is. Nagyon drukkolok nektek!
(23 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!