Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet baba? (kép)

Ez lehet baba? (kép)

Figyelt kérdés

Hónap közepén csináltam pár ovutesztet, de mindegyik negatív lett, igy aztán nem is érdekelt annyira, gondoltam, hogy majd jövőhónaptól elkezdek hőmérőzni. Erre nemvárt előtt 4 nappal tojásfehérjés nyákom lett, se mellfájdalom, se semmi, ami mensi előtt szokott.

Csináltam délután egy ovutesztet.

Utána tegnap reggel, és ma reggel is.

Gondoltam kipróbálom jóstesztnek. Ilyenek lettek sorban.

[link]

[link]

[link]

Holnap kéne megjönnie, de nem érzek semmi arra utaló jelet. Kivéve, picit fájdogál, szurkál a hasam.

Szerintetek ez késői pé, vagy baba? Amúgy egész hónapban teljesen negativ lett délután, koncentrált vizeletből, nem ettem, ittam semmit előtte 1-2 órával, most meg a reggeli elsőből ilyen erős. Mi lehet ez?

2012. márc. 3. 12:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
ezzel azt akarod mondani, hogy szted elvetéltél?
2012. márc. 18. 12:34
 92/93 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én úgy érzem, hogy volt baba. Volt egy halvány pozi tesztem, amit a párom is látott, anyukám is, és ott volt a 2. csík, igaz halványan, de rögtön kijött. Ez volt a 11. napon pé után. Rá két nappal már nega volt a teszt. Nem tudom :(

De mindenesetre elmegyek nőgyógyászhoz, hogy nézzük meg a hormonjaimat, progit, prolaktint, hátha valami nincs rendben és ezért nem tudott megmaradni rendesen. Volt már ilyen, hogy késői peteérésem, a múlt hónapban. nem voltunk együtt akkor a párommal, meg is jött rá 2 nappal, pontos időben a mensim. Most is késői pé-m volt, együtt voltunk 2 naponta akkor, és nem jött meg. Éreztem hasszurkát, meg a mellbimóm picikét elváltozott, halvány pozi lett egy tesztem, majd nega,2 hét eltéréssel jött meg ma és most iszonyúan görcsöl a hasam. nem tudom, velem ilyen még nem történt... :(

2012. márc. 18. 12:39
 93/93 anonim ***** válasza:

értem..akkor mindenképpen az lesz a legjobb ha megnéz egy orvos, ő megmondja lehett e baba vagy nem..

majd írd meg mi volt..

sok sikert!!

2012. márc. 18. 12:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!