Fanina kérdése:
Megnéznétek a tesztemet?
Figyelt kérdés
5 napja késik ma csináltam elég halvány és nagyon hihetetlen másfél után sikerült volna. Nem merem elhinni!!
2012. márc. 2. 18:34
11/26 anonim válasza:
Ez halvány? Ez gyönyörű két csík:) Az én tesztem egy kis fény felé fordítva halovány rózsaszín csíkocska volt de a másik szobában alszik épp:) Most a kistesója 7 hete lett ilyen halvány csík:) Gratulálok kismama:)
12/26 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gratulációt,egyszerűen nem merem elhinni,nem tudom leírni mennyire örülök!!!
2012. márc. 3. 06:36
13/26 anonim válasza:
az én ilyen tesztem már bölcsis nagyfiú.gratulálok és jó egészséget kívánok!
14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!!!
2012. márc. 3. 08:15
15/26 anonim válasza:
De szép teszted van!:)
Gratulálok én is!:)
Remélem hamarosan én is büszkélkedhetek egy hasonlóval!:)
Sok egészséget kívánok nektek!:)
16/26 A kérdező kommentje:
mindenkinek kívánom hogy sikerüljön!!
jan 30.án volt meg utoljára jövö hét szerdán mehetnék már a dokihoz vagy hamar van még?
2012. márc. 3. 08:24
17/26 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok neked! Ez egy szép pozitív teszt, remélem hétfőn én is ilyet tesztelek!
A lányommal betöltött 6 hetesen voltam dokinál és uh-n is, már volt szívhangja! Két héttel a teszt után mentem. Szóval ráérsz még menni, de csak akkor, ha nincs gond!
Adri teszteltél?
18/26 A kérdező kommentje:
igen én is kiváncsi vagyok Adri,irj majd!!
2012. márc. 3. 09:24
19/26 anonim válasza:
Gratulálok!!!néhány hete ilyen volt az enyém is!!:)7h én sem tudtam elhinni, ez fantasztikus!!:) elsö baba?
20/26 A kérdező kommentje:
igen első BABA és már nagyon rég vártunk rá!!!!
2012. márc. 3. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!