Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fagyasztott embrió beültetésné...

Fagyasztott embrió beültetésnél szabad szexelni?

Figyelt kérdés
Ma adtam be a pregnylt (tüszőrepesztő) és nem tudom védekezés nélkül szabad-e szexelni?!

2012. márc. 2. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
miért nem kérdeztél rá a dokinál?.
2012. márc. 2. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos ez eszembe sem jutott....

A férjem kérdezte tőlem itthon!

2012. márc. 2. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Nekünk sima ET volt, de azóta se mertünk, nemrég megkérdeztem a dokit, engedte, de férjem félti a babókat.

ezt meg egy nőgyógyász írta:

Veszélyes-e a terhesség alatti szex és ha igen, akkor miért?

"Véleményem szerint igen. Minden olyan tevékenység, ami alhasi vérbőséget okozhat /pl. egy drasztikusabb hashajtó is/ abortív vagy koraszülést megindító hatású lehet. Ezenkívül komoly abortív és görcskeltő veszélyt jelent a közösülés mechanikus hatása a méhnyakon keresztül a terhes méhre, és a spermiumok magas prosztaglandin-tartalma ugyancsak vetélést vagy koraszülést indukálhat. A spontán abortuszok és a koraszülések hátterében a 48 órán belül történt szexuális aktus számottevő mértékben mutatható ki. Éppen ezért a magam részéről a terhesség első 12 hetében a szex minden formáját és az utolsó 12 hetében a közösülést szigorúan tiltom.

Pszichológusok és kineziológusok nagyon gyakran mutatnak ki aktív betegségek vagy panaszok hátterében magzati korban megélt agressziót. Ezek között nem elhanyagolható mértékű a szülők terhesség alatti /akár kíméletes/ szexuális élete, melyet a magzat fizikai és lelki értelemben egyaránt erőszakként élhet meg és aminek a negatív hatásai esetleg csak évtizedek múlva jelentkeznek akár súlyosabb betegség formájában is."

2012. márc. 3. 08:48
 4/4 anonim válasza:
hali!én is voltam be ültetésen ugyan igy fagyasztottat kaptam vissza nincs semmi külömbség a kettö között de ha bíztosra akarsz menni ne szexelj!!én nem voltam együt a páromal 8 hétig a be ülti után mert sikerült még is meg haltak!valamit valamiért ha gyereket akarsz ezt be tudod válalni nem?de hallotam már olyat is aki észnélkül szexelt beültetés után még se volt semi gond!!ahogy érzed!!!
2012. márc. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!