Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szereintetek? Terhes vagyok?

Szereintetek? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mikor jelentkezhetnek az elso terhessegi tunetek???multheten hetfon voltunk eggyutt a parommal,es a heten eleg furcsan erzem magam,most a hetfon deluntantol estig hanytam (de lehet h ez vlmi virus volt)azota pedig az enyhe ingerlekennsegem a hetfoi rosszuletemre fogom,de a hasam alja is csiped szurkal enyhen,faradt ios vagyok,de semmi mast nem erzek h a melleim fajnanak!szerintetek lessz baba ,tesztet mikor csinaljak ?
2012. márc. 2. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Nekem mindegy hogy mennyi a helyesírási hibád és honnan vagy!

A kérdésedre válaszolva:

mikor kell megjönnie?Ha már kimaradt a vérzésed teszteljél,mert lehetsz babás.

Ha viszont még előtte vagy akkor várjál,mert nem biztos,hogy előtte mutatja.

Későp peteérésed lehetett és abból lehetsz babás.

Az egész napos hányás inkább vírus lehet,bár ki tudja.

Nekem hasfájásom volt,ingerlékenység és pici álmosság.Inkább az 5-6. héttől jelentkeztek a tüneteim!

sok sikert!

2012. márc. 2. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Szegény szlovákiai magyaroknak már lassan levegőt sem szabad venniük, erre még itt is megkapja, hogy nem ír helyesen. Nem tudom miért kell egymást cseszegetni?! Szépen érthető a kérdés akár helyesen van leírva, akár nem.

Tesztet akár holnap reggel is csinálhatsz, ha már vannak tünetek, akkor ki kell, hogy mutassa ha van baba. Azért ne éld bele nagyon magad és szerintem várd meg, hogy késsen a menstruációd. Teljesen felesleges addig a tüneteket keresni, mert nagyot lehet csalódni a végén...

2012. márc. 2. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Igazából az a lényeg, hogy hol állsz a ciklusodban. Mikor kell megjönnie? Az tuti, hogy hétfőn nem a terhesség miatt hánytál, főleg ha azt gyanítod, hogy 1 héttel előtte eshettél teherbe. Az ilyen tünetek ilyen korán nem jelentkeznek. Tesztet akkor csinálj, ha már késik, vagy legkorábban azon a napon. Sok sikert!
2012. márc. 2. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
Bocsi mindenkitől, engem nem a helyesírási hibái érdekeltek, hanem konkrétan hogy hülyének nézett. Aki szlovákiai, az nálam nem külföldi, hanem külföldön élő magyar...
2012. márc. 2. 20:34
 15/16 A kérdező kommentje:
eloszor is koszonom a kommenteket!februar 7az utolso menzim elso napja,ciklusaim altalaban 31naposak!!akkor mindenkepp menzes korul fogok csak tesztelni nem szeretnek csalodott lenni :)
2012. márc. 3. 10:32
 16/16 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy.
2012. márc. 3. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!