Szereintetek? Terhes vagyok?
isztelt elso valaszolo eloszor is elnezest ha a lelki vilagodba tiportam ,de nem a az izetlen valaszokra vooltam kivancsi ,masodszor pedig csak annyit h nem magyarorszagi vagyok hanem kulfoldi ,es megegyszer elnezest ha a lelkivalagodba tiportam,csak minden remenyemmel azt szerettem volna megtudni h lessz e kisbabam !!!de te gondolom nagyon tokeletes vagy !!!
masodik valaszolo koszonom a hozzaszolasod
Amikor meg kellene jönnie, akkor csinálj, vagy utána pár nappal.
(egyébként a külföldieknek nem ilyen típusú hibáik vannak...ugyanis a ragozás tökéletes, a szám/személy egyeztetés is, és aki külföldi, ezeket szokta elrontani elsősorban, legalábbis ezeket is....de nálad csak a tipikus rossz helyesírás van. Bocsánat, nem ide tartozik, csak nem szeretem ha hülyének akarnak nézni)
Ez a netes fórumokon általános :) Ha valakire szólnak, hogy kegyetlen a helyesírása, akkor rögtön azt írja, hogy ő külföldi.
De abba nem gondol bele, hogy a külföldinek nem a helyesírása rossz, hanem a ragozása, egyeztetése, szóhasználata. Tudom, mert külföldiekkel dolgoztam 5 éven át :)
Kedves Kritizálok, Miért kell bántani itt a másikat? Nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymáson? És, ha nem külföldi? akkor sincs semmi baj, mert szerintem nem lehet mindenki tökéletes nyelvtanból, ha meg zavar titeket akkor segítsetek neki, hogy hogyan kell ezt a szövegrész "magyarosan" leírni.
Kedves kérdező mindenféleképpen várd meg a mensi napját a tesztel, nekem pl: a mensi elmaradása után 4-5 nappal mutatta ki a teszt. Legyél türelmes:)
Ui: és máskor használj szótárt legalább az ékezetek miatt a ragozás maradhat rossz és akkor tuti elhiszik, hogy nem vagy magyar:):):) ezen nem megsértődni, inkább a szurkálódók miatt írtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!