Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szereintetek? Terhes vagyok?

Szereintetek? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mikor jelentkezhetnek az elso terhessegi tunetek???multheten hetfon voltunk eggyutt a parommal,es a heten eleg furcsan erzem magam,most a hetfon deluntantol estig hanytam (de lehet h ez vlmi virus volt)azota pedig az enyhe ingerlekennsegem a hetfoi rosszuletemre fogom,de a hasam alja is csiped szurkal enyhen,faradt ios vagyok,de semmi mast nem erzek h a melleim fajnanak!szerintetek lessz baba ,tesztet mikor csinaljak ?
2012. márc. 2. 11:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Tesztet már azelőtt érdemes csinálnod, mielőtt még megtanulnál írni.
2012. márc. 2. 11:17
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy sem ebből az aktusból, még kb. most van beágyazódás. Ha kimarad a mensid akkor tesztelj.
2012. márc. 2. 11:17
 3/16 A kérdező kommentje:

isztelt elso valaszolo eloszor is elnezest ha a lelki vilagodba tiportam ,de nem a az izetlen valaszokra vooltam kivancsi ,masodszor pedig csak annyit h nem magyarorszagi vagyok hanem kulfoldi ,es megegyszer elnezest ha a lelkivalagodba tiportam,csak minden remenyemmel azt szerettem volna megtudni h lessz e kisbabam !!!de te gondolom nagyon tokeletes vagy !!!

masodik valaszolo koszonom a hozzaszolasod

2012. márc. 2. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Semmi probléma, nem okoztál traumát. Csupán arról volt szó, hogy Magyarországon, ahol 10 millió ember él, honnan feltételezhetném, hogy te adott esetben külföldi vagy?
2012. márc. 2. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
38%

Amikor meg kellene jönnie, akkor csinálj, vagy utána pár nappal.

(egyébként a külföldieknek nem ilyen típusú hibáik vannak...ugyanis a ragozás tökéletes, a szám/személy egyeztetés is, és aki külföldi, ezeket szokta elrontani elsősorban, legalábbis ezeket is....de nálad csak a tipikus rossz helyesírás van. Bocsánat, nem ide tartozik, csak nem szeretem ha hülyének akarnak nézni)

2012. márc. 2. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy külföldi vagy, egy magyar oldalon magyarul(?) kérdeztél meg valamit, arról nem is beszélve, hogy amint fel lett hívva a figyelmed a helyesírásodra, egyből helyesebben(fogjuk rá) kezdtél írni, és megtanultál pár olyan kifejezést is, mint: "lelki vilagodba tiportam" , "izetlen valaszokra". Legalább ha rosszul írsz, és szóvá teszik, ne kamuzz, meg támadj, hanem ismerd be.
2012. márc. 2. 12:49
 7/16 anonim ***** válasza:

Ez a netes fórumokon általános :) Ha valakire szólnak, hogy kegyetlen a helyesírása, akkor rögtön azt írja, hogy ő külföldi.

De abba nem gondol bele, hogy a külföldinek nem a helyesírása rossz, hanem a ragozása, egyeztetése, szóhasználata. Tudom, mert külföldiekkel dolgoztam 5 éven át :)

2012. márc. 2. 12:55
 8/16 anonim ***** válasza:
A "rossz a billentyűzetem"-es hazugság is általános. :D
2012. márc. 2. 13:02
 9/16 A kérdező kommentje:
szlovakibol vagyok ,csallokoz !!!!!!azt hittem ez egy ertelmes oldal de haaaaaaat.......................mind1 aki segitett neki koszonom
2012. márc. 2. 13:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kritizálok, Miért kell bántani itt a másikat? Nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymáson? És, ha nem külföldi? akkor sincs semmi baj, mert szerintem nem lehet mindenki tökéletes nyelvtanból, ha meg zavar titeket akkor segítsetek neki, hogy hogyan kell ezt a szövegrész "magyarosan" leírni.

Kedves kérdező mindenféleképpen várd meg a mensi napját a tesztel, nekem pl: a mensi elmaradása után 4-5 nappal mutatta ki a teszt. Legyél türelmes:)

Ui: és máskor használj szótárt legalább az ékezetek miatt a ragozás maradhat rossz és akkor tuti elhiszik, hogy nem vagy magyar:):):) ezen nem megsértődni, inkább a szurkálódók miatt írtam:)

2012. márc. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!