Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális az, hogy ennyire...

Normális az, hogy ennyire cikk-cakkos a görbém? Másnak is volt már ilyen? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 2. 07:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy 10-re nem várom,így szerintem nem valószínű,hogy még csak ezután lenne... kedden és szerdán görcsölt a hasam,szerintem akkor volt peteérésem...
2012. márc. 2. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem volt ilyen görbém.de még nem volt petéd,nem repedt meg a tüsződ.majd ha feljebb megy.
2012. márc. 2. 07:39
 3/9 A kérdező kommentje:
de már lassan meg kellene jönnie,bár most is görcsölgetek,de már 4. napja
2012. márc. 2. 07:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt 1,5 hónapig mensim és késői petém volt.Ugyanilyen cikkcakkosan idult a görbém.De neked még lehet a napokban.Drukkolok.
2012. márc. 2. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy olyan görbém, ahol kimaradt a peteérésem....

2012. márc. 2. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:
A görbe szerint (eddig) nem volt peteérésed :(
2012. márc. 2. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Eddig nem volt pé-d, azért olyan cikcakkos.
2012. márc. 2. 11:01
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor már valószínű,hogy nem is lesz,mert 10-re nem várom
2012. márc. 2. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha most tényleg nem volt, akkor mensi után elmenni a nődokidhoz, hogy legalább ultrahangon nézze meg, hogy félidőben lát e valamit, ha nem akkor úgyis elfog küldeni vérvételre a megfelelő időben.
2012. márc. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!